OVA PRIČA PRE BOLI NEGO ŠTO ĆE DA ZABAVI: Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović o ulogama u seriji Klan

OVA PRIČA PRE BOLI NEGO ŠTO ĆE DA ZABAVI: Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović o ulogama u seriji "Klan"

PROSLAVLjENI reditelj Slobodan Skerlić potpisuje seriju "Klan", a u njenom središtu su dvojica sitnih lopova iz Zemuna koji se sticajem bizarnih događaja nađu u srcu visokog kriminala. Originalni triler, odnosno drama sa elementima komedije, stilom podseća na holivudske projekte čiji glavni likovi s društvene margine već posle prve epizode postaju miljenici publike.

17. 01. 2021. u 15:46

BAJKAMA RAĐA I OBNAVLjA ŽIVOT: Na izložbi u Galeriji ULUS, Dragiša Ćosić predstavlja tri stotine zanimljivih grafika, malog i velikog formata

BAJKAMA RAĐA I OBNAVLjA ŽIVOT: Na izložbi u Galeriji ULUS, Dragiša Ćosić predstavlja tri stotine zanimljivih grafika, malog i velikog formata

ZA Dragišu Ćosića kažu da je grafički posvećenik, samosvojna umetnička ličnost koja neguje tradicionalne tehnike i načina izražavanja. Niz od tri stotine njegovih grafika malog formata i šesnaest velikih, nastalih od 1984. do danas, čine izložbu u Galeriji ULUS, u Knez Mihailovoj, otvorenu krajem decembra, a koja će moći da se pogleda do 19. januara.

17. 01. 2021. u 09:11

ŠEŠIR MI JE POMOGAO DA UĐEM U ULOGU: Glin Turman, Doktor Senator u četvrtom ciklusu serije Fargo

ŠEŠIR MI JE POMOGAO DA UĐEM U ULOGU: Glin Turman, Doktor Senator u četvrtom ciklusu serije "Fargo"

DOK svakog ponedeljka u 22.45, na programu AMC, uživamo u najnovijoj, četvrtoj sezoni krimi serije "Fargo", inspirisane istoimenim, Oskarom nagrađenim filmom braće Koen iz 1996. (Džoel i Itan su u ulozi producenata sva četiri ciklusa, a filmski materijal u serijal adaptirao je Noa Houli, znan nam po serijalima "Legion" i "Kosti"), ne možemo a da ne primetimo nov lik, Doktora Senatora, kog tumači Glin Turman (74).

16. 01. 2021. u 10:38