RECEPT KOJI SE PRENOSI SA KOLENA NA KOLENO: Ovu zimnicu od belog luka i šargarepe su pravile naše bake
RECEPT naših baka za najjeftiniju zimnicu od belog luka i šargarepe svi zapisuju.
14. 11. 2025. u 22:19
RECEPT ZA ŠEKER PARE STAR 50 GODINA: Isprobajte tradicionalnu tursku poslasticu
TAJNA je samo u savršenom odnosu putera i brašna.
14. 11. 2025. u 14:08
PITA OD LUKA KOJA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ: Mirisni jesenji specijalitet
Ova pita od luka, inspirisana tradicionalnim rustičnim jelima, spaja jednostavne namirnice u savršeno uravnoteženu kombinaciju: mekano testo bez kvasca, sočan luk i kremasti preliv sa sirom, slaninom i jajima. Rezultat je jelo koje je istovremeno jednostavno, aromatično i izuzetno ukusno.
14. 11. 2025. u 13:00
ŠTAPIĆI OD KUKURUZNOG BRAŠNA: Hrskavi, mirisni i savršeni uz svaku priliku
Kukuruzno brašno daje ovim štapićima posebnu aromu i prelepu, zlatnu boju. Jednostavni su za pripremu, a savršeni kao užina, grickalica uz piće ili dodatak uz sir, kajmak i razne namaze.
14. 11. 2025. u 12:00
NAJZDRAVIJA ZAPRŠKA: Umesto brašna dodajte 1 stvar – zgusne i pojača ukus
Najzdravija zaprška bez brašna: zgusne jelo, ne goji, ne nadima i ne opterećuje varenje – idealna za jela „na kašiku“.
14. 11. 2025. u 11:50
KIKIRIKI ČOKO ZALOGAJČIĆI: Recept za male energetske bombe pune ukusa
Ovi mini zalogajčići sa kikirikijem i čokoladom savršeni su kao užina, posle treninga ili uz popodnevnu kafu. Brzi su za pripremu, zdraviji od klasičnih slatkiša i puni proteina i zdravih masti.
14. 11. 2025. u 11:00
POGAČICE SA LUKOM I PEČURKAMA: Mirisne lepinje koje se tope u ustima
Ove meke, zlatno pečene lepinje sa lukom i pečurkama spajaju tradicionalan ukus domaćeg testa i bogat, aromatičan fil. Odlične su za užinu, doručak, kao i uz supe, čorbe ili salate. Jednostavne za pripremu, a izuzetno ukusne — idealne su za svaki dan.
14. 11. 2025. u 10:17
LEPINJE PUNJENE KAČKAVALJEM I SPANAĆEM: Meko, mirisno i neodoljivo – domaće testo koje osvaja!
AKO ste ljubitelj mirisa sveže pečenog testa i volite da iznenadite ukućane nečim toplim i ukusnim, ove lepinje biće pravi izbor za vas.
14. 11. 2025. u 07:00
PROZJAKI: Starinske lepinje iz tiganja koje mirišu na dom
Mekane, zlatne i lagane, ove lepinje osvajaju jednostavnošću i ukusom starih vremena.
13. 11. 2025. u 21:54
FERERO BAJADERA: Luksuzan kolač bez pečenja – savršen za svečane prilike
Ako volite kombinaciju lešnika, čokolade i nutele, ovaj recept će vas oduševiti! Ferero bajadere su bogate, mirisne i tope se u ustima. Priprema je jednostavna, a ukus i izgled dostojni najlepše praznične trpeze.
13. 11. 2025. u 21:35
SVINJSKI VRAT SA JABUKAMA I CRNIM LUKOM: Recept za sočno meso
Ovo jelo donosi savršen balans između slatkoće jabuke i pune arome mesa, uz blago biljne note timijana i majčine dušice. Idealno za svečani ručak ili nedeljnu porodičnu večeru.
13. 11. 2025. u 21:25
BOŽIĆNA TORTA SA KANDIRANIM VOĆEM: Ukus tradicije, porodice i praznične radosti
SOČNA, mirisna i bogata voćem i začinima, ova torta je simbol porodičnog okupljanja, topline i ljubavi koja se deli za prazničnom trpezom.
13. 11. 2025. u 21:05
ROZEN KOLAČ S KIKIRIKIJEM: Recept za kolač koji ćete obožavati
Ako volite spoj jednostavnosti i bogatog ukusa, ovaj Rozen kolač s kikirikijem biće vaš novi favorit.
13. 11. 2025. u 20:52
ROLNICE SA SLANINOM U TORTILJI: Hrskavo, kremasto i neodoljivo u svakom zalogaju!
KADA vam zatreba nešto brzo, ukusno i zasitno — rolnice sa slaninom u tortilji su pravi izbor. Mogu se pripremiti za samo nekoliko minuta, a idealne su za doručak, užinu ili kao topli zalogaj uz film. Hrskava slanina, rastopljeni sir i mekana tortilja – kombinacija koja uvek pobeđuje!
13. 11. 2025. u 18:00
POSNI SLAVSKI KOLAČ ZA SVETE VRAČE: Sa ovim receptom ne možete da pogrešite
AKO pripremate slavsku trpezu, evo predloga za recept za posni slavski kolač.
13. 11. 2025. u 13:14
BAUNTI TART BEZ PEČENJA: Savršena poslastica za ljubitelje kokosa i čokolade
AKO ste ljubitelji poznatih Baunti čokoladica, ovaj tart će vas osvojiti na prvi zalogaj! Bogata kombinacija kokosa, bele i tamne čokolade, sve u savršenoj ravnoteži ukusa, a najbolje od svega — priprema se bez pećnice!
13. 11. 2025. u 10:00
ĆUFTE U SOSU OD PARADAJZA I PAPRIKE: Recept za jelo puno ukusa
AROMATIČNE ćufte koje spajaju najbolje od domaće kuhinje — sočno meso, svežu papriku i blago kiselkast ukus paradajza.
13. 11. 2025. u 07:00
ČOKOLADNA TORTA BEZ BRAŠNA: Bogata, sočna i bez glutena!
OVA čokoladna torta bez brašna je savršeni spoj jednostavnosti i luksuza. Savršena je za svečane prilike, ali i kao nedeljni desert uz šolju kafe. Ako volite braunije – ovo će vam biti sledeća omiljena torta!
12. 11. 2025. u 21:00
BAKALAR U PUTERASTOM LIMUNOVOM SOSU: Jednostavno, mirisno i elegantno jelo za svaku priliku
AKO volite lagane, ali ukusne morske specijalitete, ovaj recept je pravi izbor za vas. Bakalar u limunovom puteru spaja svežinu citrusa sa kremastim ukusom putera i blagom aromom belog luka — kombinacija koja podiže ovo jednostavno jelo na restoranski nivo.
12. 11. 2025. u 18:30
SUPA OD SOČIVA, PARADAJZA I KROMPIRA: Topla, mirisna i puna ukusa - Idealna za ručak ili večeru!
KOMBINACIJA sočiva, paradajza i krompira daje savršen balans hranljivosti i ukusa, a ujedno je i lagana i zasitna. Idealna za ručak ili večeru, pogotovo u hladnijim danima kada nam treba nešto domaće, toplo i zdravo.
12. 11. 2025. u 14:30
KREMASTA PILETINA U SOSU OD PAPRIKE SA TESTENINOM: Brzo, kremasto i puno ukusa!
OVO je jedno od onih jela kada poželite nešto brzo, ukusno i zasito! Savršeno za večeru posle napornog dana — baršunasti sos, miris paprike i sočna piletina koja se topi u ustima.
12. 11. 2025. u 11:24
BRAUNIJI SA BANANOM I KARAMELOM: Pravi san za ljubitelje čokolade!
MEKI, sočni i neodoljivo mirisni – ovi brauniji su savršen spoj čokolade, banane i karamele!
12. 11. 2025. u 07:44
FETA SIR PEČEN NA GRČKI NAČIN: Mediteranski užitak za sva čula
TRAŽITE jednostavno, lagano i aromatično jelo koje vas vodi na Mediteran?
12. 11. 2025. u 07:00
BAKLAVA ČIZKEJK: Savršen spoj tradicije i savremenog ukusa!
OVA baklava čizkejk je kombinacija hrskavih kora, mirisnog meda, pistaća i bogatog sirnog fila – savršen za praznike, slave ili posebne trenutke koji traže nešto više od običnog kolača.
11. 11. 2025. u 20:12