BRANKO KISIĆ: Kao ajkula sam i nikad ne odustajem, a važno je šta jedete, ali je bitnije sa kim jedete

BRANKO KISIĆ: Kao "ajkula" sam i nikad ne odustajem, a važno je šta jedete, ali je bitnije sa kim jedete

ŠEF kuhinje u prestižnom beogradskom restoranu Branko Kisić tokom svoje karijere kuvao je za sve ljubitelje hrane koji su želeli taj posebni ukus i onaj slasni zalogaj koji može hrana da ostavi na našim nepcima. Njegovom umeću i majstorijama u tanjiru nije odoleo ni Džoni Dep, Pirs Brosnan, Džulija Roberts, kralj Čarls... A on i njegov tim su bili zaslužni za pripremanje hrane na kraljevskom venčanju našeg princa Filipa i princeze Danice. Znanje je sticao u svetskim restoranima s "Mišlenovim zvezdama", a svoje početke pamti u kuhinji hotela „Interkontinental“.

21. 02. 2024. u 08:05

KO JE OTROVAO ANJU? Treća sezona popularne serije Tajne vinove loze, od 12. februara, na Superstar TV

KO JE OTROVAO ANJU? Treća sezona popularne serije "Tajne vinove loze", od 12. februara, na Superstar TV

DUGOOČEKIVANA treća sezona popularne serije "Tajne vinove loze" biće premijerno emitovana, od 12. februara, radnim danima, u 21.00, na Superstar TV, a očekuje nas od 19. februara, radnim danima, u 20.05 i na Prvom programu RTS. Ovaj nastavak drame, nastale po ideji Dejana Karaklajića, koju je u priču pretvorila naša poznata književnica Mirjana Bobić Mojsilović, povešće nas kroz niz uzbudljivih događaja, zapleta i intriga koji će dodatno produbiti sagu o porodičnim rivalstvima, ljubavi i tajnama.

10. 02. 2024. u 05:00

ŠTA KRIJE MRAK POZORNICE: Serija V (fau) efekat, od 10. februara, na Superstar TV

ŠTA KRIJE MRAK POZORNICE: Serija "V (fau) efekat", od 10. februara, na Superstar TV

NOVA serija pod misterioznim imenom "V (fau) efekat" stiže 10. februara, vikendom, u 21.00, na kanal Superstar TV. Pod rediteljskom palicom Gordana Kičića i Đorđa Markovića nastalo je osam uzbudljivih epizoda, hitmejker Đorđe Milosavljević i ovog puta je kreator i scenarista, koscenarista je Maja Todorović, a iza ovog TV projekta stoje produkcijska kuća Firefly i "Telekom Srbija".

10. 02. 2024. u 05:00

UVEK SAM IZMEĐU NEBA I ZEMLJE: Radomir Nikolić o velikom Zoranu Radmiloviću, Popadiji, epskom spektaklu Vreme smrti, istoriji i letenju

UVEK SAM IZMEĐU NEBA I ZEMLJE: Radomir Nikolić o velikom Zoranu Radmiloviću, "Popadiji", epskom spektaklu "Vreme smrti", istoriji i letenju

MADA je rođen u Beogradu, jednom od gradova na Dunavu, Radomir Nikolić rano detinjstvo je proveo podno Švarcvalda blizu izvora ove velike evropske reke. To je uticalo na njegov život, kao i bliska veza sa dedom, vojnim pilotom i inženjerom vazduhoplovstva. Otud ne čudi što se i dan-danas u jedrilici vine nebu pod oblake.

04. 02. 2024. u 07:00

NENAD KAMIDŽORAC: Vraćamo veselu emisiju za celu porodicu, subotom uveče

NENAD KAMIDŽORAC: Vraćamo veselu emisiju za celu porodicu, subotom uveče

SLAVICA, KAMI, JOCA I MOMA pozivaju vas da subotom uveče na Prvom programu RTS-a pratite nesvakidašnji zabavni program „Veselo veče“, koji pripremaju uz mnogo ljubavi i truda. „Veselo veče“ otkriva atmosferu redakcije u kojoj marljivo bitišu „mali ljudi iz Radija“: posvećena sekretarica Slavica koju tumači Anđela Jovanović, nadahnuti spiker Joca, koga igra Zoran Pajić. „Hodajuća enciklopedija“ Kami, koga glumi etnomuzikolog i muzički urednik Radio Beograda 1 Nenad Kamidžorac, i „glas mlade generacije“, ton majstor Moma koga je dočarao Semir Gicić, glumac i stendap komičar.

29. 01. 2024. u 08:05

DVE SJAJNE ZVEZDE NOTA I STIHOVA:  TV premijera dokumentaraca 28. januara na Prvoj i RTRS

DVE SJAJNE ZVEZDE NOTA I STIHOVA: TV premijera dokumentaraca 28. januara na Prvoj i RTRS

JEDAN od najvećih književnika bivše Jugoslavije Duško Trifunović i jedan od najpopularnijih pevača u regionu Toše Proeski na prvi pogled nemaju ništa zajedničko. Osim što su obojica raskošnim talentom i marljivim radom iza sebe ostavila dubok trag u domaćoj umetnosti. I što će istog dana, 28. januara, na dve različite televizije biti premijerno emitovani dokumentarni filmovi posvećeni nima.

28. 01. 2024. u 09:00

VATRA MI HRANI DUŠU: Milica Janevski o posestrimi Nataši Ninković, snažnim ženskim figurama, ulogama Tanje Bošković i Marine Tucaković...

VATRA MI HRANI DUŠU: Milica Janevski o posestrimi Nataši Ninković, snažnim ženskim figurama, ulogama Tanje Bošković i Marine Tucaković...

VRLO upečatljiva uloga Zorice Gajić u "Kostima" otvorila je mnoga vrata glumici Milici Janevski. Od tada smo je gledali kao tetku Sunčicu u komediji "Advokado", zastupnicu Marinković u petoj sezoni krimi-drame "Ubice mog oca", Doplerku kojoj novac nije najvažniji u životu u drami "Bunar", prevarenu suprugu Sanju u "Padu", snalažljivu Lelu u filmu "Usekovanje" i odlučnu tužiteljku Anu Bastu u "Deci zla".

27. 01. 2024. u 09:29

TAJKUN ZAGORČAVA ŽIVOT SRDIĆIMA: Komedija Drim tim 2, od 22. januara, na Superstar TV

TAJKUN ZAGORČAVA ŽIVOT SRDIĆIMA: Komedija "Drim tim 2", od 22. januara, na Superstar TV

OTKAČENA komedija "Drim tim" vratila nam je veru u običnog čoveka koji sanjari i ne odustaje od svojih snova. Od 22. januara, radnim danima, u 21.00, na Superstar TV, pratimo drugu sezonu, od 12 novih epizoda, reditelja Dejana Zečevića, po scenariju Vladimira Đurđevića, Ivana Velisavljevića i Petra Grujičića, a u produkciji "Telekoma Srbije" i kuće Zillion film.

20. 01. 2024. u 06:22

PAULINA MANOV: Hvala ti, Tomo, biće ovo dobro

PAULINA MANOV: Hvala ti, Tomo, biće ovo dobro

NEPOSREDNA i srdačna Paulina Manov, između svetla reflektora i mira vikendice, gradi svoj jedinstveni put kroz svet umetnosti. Njena strast prema glumi, muzici i životu osvetljava stazu za nove generacije umetnika koji teže harmoniji i izražavanju sopstvene autentičnosti.

19. 01. 2024. u 21:00