POTVRĐENA SAZNANJA NOVOSTI: Tužilaštvo izmenilo optužni akt protiv napadača na opozicionare, odloženo suđenje - evo i zbog čega (FOTO)

POTVRĐENA SAZNANJA "NOVOSTI": Tužilaštvo izmenilo optužni akt protiv napadača na opozicionare, odloženo suđenje - evo i zbog čega (FOTO)

PRETRES u ponovljenom postupku pred Višim sudom u Kruševcu,koji je trebalo da se održi danas od 11 sati u slučaju protiv Miloša Šaponjića(39), Marka Živkovića(30)i Danijela Gmijovića(30), napadače na Borka Stefanovića i opozicionog aktiviste Bobana Jovanovića, i Dejana Palibrka pripadnika Policijske uprave Kruševac, odložen je zbog odsustva Gmijovića, koji je, prema rečima okrivljenog Marka Živkovića, dobio napad žuči.

13. 05. 2021. u 13:42

IZAZVALI NESREĆU U KOJOJ JE POGINULA BEBA: Podignuta optužnica protiv dvojice Negotinaca zbog udesa kod Zaječara

IZAZVALI NESREĆU U KOJOJ JE POGINULA BEBA: Podignuta optužnica protiv dvojice Negotinaca zbog udesa kod Zaječara

OSNOVNO javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je danas optužni predlog protiv M.M. (37), iz Negotina, i njegovog prijatelja iz Đ.D. (26), iz negotinskog Štubika, koji se terete da su, karejm marta prošle godine, izazvali saobraćajnu nesreću, kod zaječarskog sela Salaš - u kojoj je poginula beba stara osam meseci - i to na istom mestu gde su nesrećnom detetu, pre tri godine, takođe u saobraćajnoj nesreći poginuli deda po majci Z.A. (55), baba D.A. i rođeni stric I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan.

13. 05. 2021. u 11:48