Dnevni horoskop za 19. 04. 2024.

Ovan

21. 3. - 20. 4.

Sunce danas ulazi u astrološko polje posla i ljubavi praveći napet aspekt s vašim vladaocem Plutonom pa se možete naći pred izazovom da li da iskoristite šansu za veliku zaradu. Voljena osoba očekuje vašu podršku. Podložnost infekcijama.

Bik

21. 4. - 21. 5.

Sunce, vladalac vašeg privatnog života, danas ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije, optimizma i entuzijazma. Zbog napetog aspekta sa Plutonom, vladaocem partnerskih odnosa, voljena osoba vam nameće svoj stav. Hormonski disbalans.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

Sunce danas, posle godinu dana, ulazi u vaše astrološko polje mašte i intuicije, i prvi put obrazuje kvadrat sa Plutonom u Vodoliji, što donosi probleme na putu i graničnim prelazima, kao i u komunikaciji sa strancima. Štitna žlezda.

Rak

22. 6. - 22. 7.

Vladalac vašeg posla, Sunce, danas ulazi u vašu 11. astrološku kuću, donoseći vam iznenadne šanse za zaradu preko prijatelja, stranaca i velikih organizacija. Voljenoj osobi je potrebna vaša podrška. Neurološke tegobe.

Lav

22. 7. - 23. 8.

Vaš vladalac Sunce, iz vatrenog impulsivnog Ovna, danas prelazi u mirnog, stabilnog, flegmatičnog Bika, donoseći vam razne preokrete u karijeri. Emotivni partner pokušava da vam nametne svoju volju. Dodatni oprez u saobraćaju.

Devica

24. 8. - 23. 9.

Sunce, posle godinu dana, ulazi u astrološku kuću kontakata sa strancima i obrazovanja, ali ove godine prvi put pravi kvadrat sa Plutonom u Vodoliji, zato je potreban dodatni oprez sa finansijama. Ribe misle na vas. Podložnost infekcijama.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

Ulazak Sunca u astrološko polje finansija, posle godinu dana, donosi vam novac ili rešavanje sudskog spora u vašu korist. Vaš erotski život postaje bogatiji, naročito ako vam je partner Vodolija ili Škorpija. Podložnost povredama.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

Sunce, posle godinu dana, ulazi u astrološko polje partnerskih odnosa praveći napet aspekt s vašim vladaocem Plutonom, što podstiče vašu ljubomoru. Šanse za veliku zaradu preko privatnog biznisa. Promenite način ishrane.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

Sunce posle godinu dana ulazi u vašu astrološku kuću posla i obrazuje napete aspekte sa Plutonom i vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam nove poslovne izazove i dogovore. Budite oprezni ako imate ili započinjete privatni biznis. Štitna žlezda.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

Vladalac vaših finansija, Sunce, posle godinu dana ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i kreativnosti, što podstiče vašu kreativnost i motivaciju. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube u umetnika ili sportistu. Podložnost povredama u kući.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Sunce, posle godinu dana, ulazi u astrološku kuću privatnog života i pravi napet aspekt s Plutonom u vašem znaku, donoseći tenziju u dom i porodicu. Novac vam stiže preko paralelnog posla. Čuvajte se za volanom.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

Posle godinu dana, Sunce ulazi u treće astrološko polje i obrazuje napet aspekt s vašim vladaocem Neptunom u vašem znaku, pa obratite veću pažnju u saobraćaju, na dokumenta, odnos sa rođacima, saradnicima, decom. Novac preko honorarnog posla.