Dnevni horoskop za 02. 12. 2020.

Ovan

21. 3. - 20. 4.

Morate se vratiti u realnost. Iako ste timski igrač, nekada morate delovati sami za sebe, bez podrške ljudi za koje verujete da su vam prijatelji. To ne znači da nemate na koga da se oslonite, već da je neophodno da se osamostalite.

Bik

21. 4. - 21. 5.

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekta jer možete preceniti svoje kapacitete.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu, ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost.

Rak

22. 6. - 22. 7.

Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

Lav

22. 7. - 23. 8.

U centru pažnje vam je privatni život, pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh.

Devica

24. 8. - 23. 9.

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije reč ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko su oko vas osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili druga strana će shvatiti na najbolji mogući način.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu, jer će biti nepovoljna.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

Borite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje, pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Neprijatna iznenađenja su moguća čak i od najbližih osoba, naročito na ljubavnom planu.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti dosta frustrirajući za vas. Budite pažljivi i koncentrisani, po dva puta proverite svaki račun ili prebrojavanje.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta, pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični, pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao.