Dnevni horoskop za 30. 09. 2023.

Ovan

21. 3. - 20. 4.

Mesec vlada vašom privatnošću, a jednom godišnje (danas) pun je u vašem znaku, što nepovoljno utiče na odnos sa partnerom i članovima porodice. Kvadrat sa vašim vladaocem Marsom, opominje da izbegavate nepotrebne troškove. Pazite da se ne opečete.

Bik

21. 4. - 21. 5.

Vladalac vašeg mentalnog stanja, pun Mesec, jednom godišnje u astrološkom polju mašte, u trigonu sa vašim vladaocem Venerom, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Sekstil sa moćnim Plutonom, donosi vam zaradu preko posla sa strancima.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

Pun Mesec, koji upravlja vašim poslom, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, pa može doći do iznenadnog odlaganja nekog dogovora. Na kraćem putu ili predavanju, očekuje vas susret sa Vagom. Čuvajte se u saobraćaju.

Rak

22. 6. - 22. 7.

Pun Mesec, vaš vladalac, u astrološkoj kući karijere, u dobrom aspektu sa Venerom, planetom novca, donosi vam uvećanje prihoda. Ali, zbog napetog aspekta sa Marsom, planetom sukoba, izbegavajte rasprave sa autoritetima. Podložnost povredama.

Lav

22. 7. - 23. 8.

Venera, planeta novca, u vašem znaku u trigonu sa punim Mesecom u devetom astrološkom polju, donosi vam zaradu preko pravnih poslova, kontakata sa strancima, predavaštva. Mogući su konflikti sa saradnicima i rođacima. Čuvajte se u saobraćaju.

Devica

24. 8. - 23. 9.

Pun Mesec obrazuje inkonjunkciju sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom logike, pa vaš način razmišljanja i donošenja odluka danas može biti pod većim uticajem emocija. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Pazite se vrele vode.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

Pun Mesec koji upravlja vašom karijerom, u sedmoj astrološkoj kući, pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uspeh i novac, naročito ako radite u medijima, IT sektoru, turizmu, marketingu, pravosuđu. Moguća rasprava sa partnerom.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

Vaš vladalac Pluton, simbol moći i bogatstva, pravi sekstil sa punim Mesecom u Ovnu, donoseći vam uvećanje prihoda. Voljena osoba je nezadovoljna zato što još niste našli vremena da s njom porazgovarate o problemu koji je muči. Izbegavajte alkohol.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

Sa punim Mesecom, koji upravlja vašim strastima ali i rizikom i finansijama, u Ovnu, očekuje vas susret sa atraktivnom osobom na putu, predavanju ili sportskoj tribini. Nemojte da ulažete novac u nove poslove. Moguće iznenadno odlaganje nekog dogovora.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

Pun Mesec u Ovnu upravlja partnerskim odnosima, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa nadređenima, voljenom osobom i članovima porodice. Ali, povoljno deluje na vaš džep, donoseći vam zaradu preko poslova u umetnosti, sportu, obrazovanju.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući biznisa, pod uticajem Venere, koja upravlja kontaktima sa strancima, novac pristiže preko poslova sa nekretninama, turizma, marketinga, trgovine, IT sektora. Izbegavajte rasprave sa nadređenima.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

Pun Mesec, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u trigonu sa Venerom, planetom ljubavi, nagoveštava strastvenu romansu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Mogući su vanredni izdaci, pa izbegavajte nepotrebne troškove. Nesanica.