NENAD DŽODIĆ: Lak posao za Lion

Ž. Urošević

17. 02. 2023. u 15:00

SKAUT Monpeljea prognozira mečeve 24.kola Lige 1

НЕНАД ЏОДИЋ:  Лак посао за Лион

Ilustracija

Petak:

21.00 OKSER – LION    2

Lion ove sezone bolje prolazi na gostovanjima. Poslednja dva, protiv Troa i Ažaksio završio je trijumfima. Duel na terenu, još jednog iz plejade davljenika, prilika je da  fond bodova obogati.

Subota:

17.00 NICA – REMS      12, GG

Oba rivala su podigla formu pred međusobni duel. U prvom delu sezone, utakmica u Remsu je završena bez pobednika i golova. Za vikend u Nici, teško može da se poklopi i jedno i drugo.

21.00 STRAZBUR – ANŽE       1X

Strazbur je porazom u Lilu smenio trenera. Ulogu „vatrogasca“ preuzeo je Antoneti, bivši strateg Meca. Nekoliko dana do duela sa Anžeom, premalo je vremena da bi svoju ekipu moga potpuno da preporodi. 

Nedelja:

13.00 PSŽ – LIL   1

PSŽ je zakazao u derbijima, prvo u kupu sa Marsejom, a potom i u meču prvenstvu protiv Monaka. Duel Lige šampiona u kome je poražen od Bajerna ne bi smeo da ga osujeti i odvoji od bodova iz okršaja sa Lilom.

15.00 BREST – MONAKO      X2

Lans, Lil.., poduži je spisak timova koji su u ovo doba godine zakazali u Brestu. Polarni uslovi i zaleđen teren, nije nemoguće da domaćinu budu saveznik i u okršaju sa Monakom. 

15.00 LORIJEN – AŽAKSIO       X, GG

Ažaksio strepi za ostankom u ligi. Na dve poslednje utakmice nije se udostojio da savlada protivničke golmane. Pritisak koji se nagomilao porazima od Nice i Nanta, koji su bili sa nulom, morao bi da ga natera na nešto agresivniju i efikasniju igru, već za gostovanje Lorijenu.

15.00 FIKS REN – KLERMON         1

Ren je sa dva poraza pao ispod crte koja vodi na evropsku sceni. Pobedama bi morao da se vrati već sa Klermonom.

17.05 LANS – NANT     X

Lans je zahvatio „prazan“ hod. Četiri utakmice već nema pobedu. Teško će da se digne u okršaju sa Nantom, kome se dešava sve suprotno.

20.45 TULUZ – MARSEJ        X2, 4+

Tuluz ima neverovatnu statistiku. Bar golom je poslednjih meseci završavao utakmice, kupa, prvenstva, pa i one prijateljske koje je imao u pripremnom periodu. Verujem da bi ovako efikasan moga da bude tvrd orah za Marsej.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)