TRADICIONALNA GOLEADA U BUNDESLIGI: ''Plavci'' nemaju pobedu u drugom delu sezone!

V.M.

17. 02. 2023. u 08:22

AUGZBURG dočekuje Hofenhajm na otvaranju 21. kola nemačkog prvenstva.

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА У БУНДЕСЛИГИ: Плавци немају победу у другом делу сезоне!

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Domaćin pruža dosta promenljive partije nakon pauze, nikako da uhvati pravi ritam i veže par pozitivnih rezultata, već igra po principu pobeda-poraz. Što se tiče Hofenhajma, on je u velikom problemu, nalazi se u katastrofalnoj formi početkom drugog dela sezone i doživeo je četiri vezana poraza u svim takmičenjima.

Na poslednjih pet ligaških utakmica Augzburg ima dve pobede i tri poraza. Prošlog vikenda izgubio je od Majnca rezultatom 3:1. Trenutno je 13. na tabeli sa 21 bodom, što je četiri više od Herte koja se nalazi na mestu koje vodi u plej-of za opstanak u ligi. Domaćin voli da igra utakmice sa dosta pogodaka ove sezone što i govori njegova gol-razlika nakon 20 kola, 25:36. Izabranici Erika Masena su jedni od gorih domaćina u ligi, kod kuće su na deset utakmica osvojili 11 bodova i samo je Šalke pokupio manje poena na svom terenu od njih.

Hofenhajm nikako da se trgne iz krize. Nakon pauze za Svetsko prvenstvo odigrao je pet ligaških utakmica ali i dalje nije uspeo da ostvari pobedu. Na tih pet susreta odigrao je jedan remi i doživeo je čak četiri poraza, poslednji mu je naneo Bajer iz Leverkuzena prošlog vikenda kada ga je savladao rezultatom 1:3. Uz loše nastupe u Bundesligi ispao je iz kupa, u osmini finala porazio ga je Lajcpig sa 3:1. Gost je sezonu započeo sa Andreom Brejtenrajterom na klupi koji je početkom februara dobio otkaz i ekipu sada vodi američki stručnjak Pelegrino Mataraco koji je potpisao ugovor sa klubom do juna 2025. godine.

Na poslednjih pet duela ovih timova viđene su četiri pobede Hofenhajma uz trijumf Auzgburga. Na tih pet utakmica palo je 15 golova, što je tačno tri u proseku.

Masen ima velikih problema sa odabirom ekipe i na ovom susretu neće moći da računa na Kardonu, Hana, Jaga, Okfsorda, Strobla, Vargasa i Pedersena.

Mataraca takođe muči izostanak par prvotimaca i Hofenhajm će biti bez Bruna Larsena, Gajgera, Promela i Skova.

Očekujemo jednu dobru utakmicu u kojoj verujemo da će oba tima postići barem po gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024