DRŽAVA ULAŽE U MLADE: Ministar Mali u Skupštini o programu "Moja prva plata"

Novosti online

08. 12. 2022. u 13:10

POSLANICI Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o amandmanima na Predlog zakona o budžetu za 2023. godinu i setu finansijskih zakona.

ДРЖАВА УЛАЖЕ У МЛАДЕ: Министар Мали у Скупштини о програму Моја прва плата

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ministar finansija Siniša Mali je tokom obraćanja u Skupštini govorio i o programu "Moja prva plata", kojim je država dala mogućnost studentima i đacima da steknu iskustvo i da nađu prvi posao.

- Uspešno se sprovodi od 2020. godine i preko 30.000 mladih je steklo svoje prvo radno iskustvo kroz ovaj program. Ove za narednu godinu smo povećali naknade gde će svako od tih mladih koji dobiju posao uz platu koju dobija u toj kompaniji, od države dobiti 30.000 dinara ukoliko ima fakultetsko obrazovanje, a 25 hiljada dinara ukoliko ima srednju školu - rekao je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu