Sa STADA EXPO zajedno u održivu budućnost

Sa STADA EXPO zajedno u održivu budućnost

Kompanija Hemofarm predstavila je svoju jedinstvenu STADA EXPO multimedijalnu platformu posvećenu održivom razvoju. STADA EXPO je premijerno predstavljen u Vršcu, a pre nego što krene na evropsku turneju, zaposleni Hemofarma su već imali priliku da vide kroz interaktivne prikaze na koji način STADA brine o održivoj budućnosti i kako svako pojedinačno može da utiče na bolju budućnost.

04. 10. 2023. u 14:00

MOMIROVIĆ: Izgradnja naučno-tehnološkog parka „Mihajlo Pupin“ kreira nova visokokvalifikovana radna mesta

MOMIROVIĆ: Izgradnja naučno-tehnološkog parka „Mihajlo Pupin“ kreira nova visokokvalifikovana radna mesta

NASTAVAK izgradnje projekta naučno-tehnološkog parka “Mihajlo Pupin” biće orijentisan ka oblastima informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) što će omogućiti zapošljavanje mladih inženjera iz oblasti IT-a i drugih sofisticiranih industrija, izjavio je danas ministar trgovine Tomislav Momirović nakon održanog sastanka sa Vang Tungdžouom, predsednikom kompanije „China communications construction company (CCCC)“, kao i sa novoimenovanim ambasadorom NR Kine u Srbiji, gospodinom Li Mingom, kome je ovom prilikom poželeo sreću u budućem radu u Srbiji.

03. 10. 2023. u 16:26

ZAMRZAVANJE SMANJUJE RATU I ZA 85 EVRA: Počela primena odluke NBS kojom se ograničava kamatna stopa za stambene kredite

"ZAMRZAVANJE" SMANJUJE RATU I ZA 85 EVRA: Počela primena odluke NBS kojom se ograničava kamatna stopa za stambene kredite

GRAĐANIMA Srbije, koji otplaćuju stambene kredite po promenljivim kamatnim stopama, od ovog meseca rate će biti manje od 10 do 25 odsto u odnosu na prethodnu. Privremena mera NBS, kojom se ograničava visina maksimalne kamatne stope koju banke mogu da naplaćuju na 4,08 odsto primenjuje se od 1. oktobra. Ova odluka odnosi se na sve koji su pozajmice uzeli do 31. januara 2022. godine i važi do kraja 2024. Građani sa kojima su razgovorali reporteri "Novosti" navode da su dobili informaciju od svojih banka kolika će im biti rata u narednom periodu, a umanjenja se kreću od 16 do 84 evra, za kredite koji su u proseku iznosili od oko 40.000 do 55.000 evra.

03. 10. 2023. u 14:06

VESIĆ: Počelo asfaltiranje prve deonice Dunavskog koridora

VESIĆ: Počelo asfaltiranje prve deonice Dunavskog koridora

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je radove na Dunavskom koridoru odnosno brzoj saobraćajnici Požarevac - Veliko Gradište - Golubac koja će, kako je rekao, kompletno biti završena do kraja 2025. godine, a potpuno će promentiti način života ljudi u tom kraju, doprineti razvoju turizma i obezbediti dodatne investicije.

01. 10. 2023. u 09:23