ĆUTANJE ZAPADA MOTIV KURTIJU DA JAČE UDARI: Ministar policije tzv. Kosova otkrio da ne strepe od mentora

ĆUTANJE ZAPADA MOTIV KURTIJU DA JAČE UDARI: Ministar policije tzv. Kosova otkrio da ne strepe od mentora

NEMA nesuglasica sa međunarodnim partnerima povodom akcija policije na severu. Stejt department i zemlje Kvinte samo su izrazile zabrinutost zbog zatvaranja ekspozitura Banke Poštanske štedionice. Nema kritika, postoje zabrinutosti koje oni s vremena na vreme pokazuju. Blisko sarađujemo sa svima, razumemo njihovu zabrinutost, ali i Vlada Kosova ima obavezu prema sadašnjim, ali i prema budućim generacijama da jednom zauvek stabilizuje situaciju na severu.

18. 06. 2024. u 11:52

ANALIZA NOVOSTI: Idemo ka EU, a ne odričemo se BRIKS - Mogućnosti za saradnju sa zemljama važnog bloka

ANALIZA "NOVOSTI": Idemo ka EU, a ne odričemo se BRIKS - Mogućnosti za saradnju sa zemljama važnog bloka

SRBIJA je spoznala razliku ko su joj prijatelji, a ko partneri i u skladu sa tim mora da traži i sagledava nove prostore za izgradnju uravnotežene spoljne politike sa svim važnim faktorima međunarodnih odnosa - posebno sa onim blokom, koji reafirmiše odbačene principe ravnopravnosti i u velikoj meri štiti naš suverenitet i teritorijalni integritet.

17. 06. 2024. u 10:53

TORTURA U LEPOSAVIĆU: Kurtijevi policajci upadali i u škole!

TORTURA U LEPOSAVIĆU: Kurtijevi policajci upadali i u škole!

POSLE incidenta koji se dogodio u noći između petka i subote kada su pripadnici tzv. kosovske policije maltretirali dvojicu srpskih mladića, priveli ih i pisali im kaznu zbog navodnog remećenja javnog reda i mira, u subotu po podne pod punom opremom upali su u dve škole u Leposaviću, osnovnu i Srednju školu "Nikola Tesla".

17. 06. 2024. u 07:34