TIP DANA: Maribor mora da eksplodira

Ž. U.

22. 02. 2024. u 14:30

* Navijači "ljubičastih" prekinuli poslednji meč sa Murom.

ТИП ДАНА: Марибор мора да експлодира

Profimedia

ČETVRTAK, 17.30:

MARIBOR - BRAVO  1   (1,60)

Sa navijačima Maribora nema šale. Teško podnose neuspehe svojih ljubimaca, pa su se odlučili da ih zastraše. "Usijanim" glavama nije bilo mrsko da skoknu do Murske Sobote i organizuju se da eksplozivnom napravom prekinu meč Mure i Maribora. 

Zbog incidenta izazvanog u 57. minutu sudije su odlučile da sklone igrače sa terena. Utakmica iz bezbednosnih razloga nije dobila svoj kraj, dok je naredna, koju su "ljubičasti" trebali da imaju za vikend, prolongirana za danas.

Maribor čeka kazna saveza, novčana ili bodovna, a možda i obe. Bilo kako bilo, domaćin današnjeg okršaja na tabeli je pao čak na peto mesto.

Za tim koji je u svojoj istoriji imao učešća u Ligi šampiona, potpuno neprihvatljivo i nesrazmerno kvalitetu koji poseduje.

Trener Ante Šimundža, kao i sami igrači Maribora, signal upućen sa tribina ne bi smeli tek tako da "preskoče". Svi aduti morali bi danas da budu na talonu i odnesu bodove pred Bravom, protivnikom koji je u prvom delu sezone već jednom iznenadio velikana.

Danas to nikako ne bi smeo.

Kec je fiks dana!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)