GUŽVA U BORBI ZA EVROPU: Ren mora da pobedi u Brestu

O. M.

03. 06. 2023. u 12:40

U poslednjem kolu francuske Lige 1 Brest dočekuje Ren. Utakmica počinje u 21 čas i igre se na stadionu ''Fransis Le Ble''.

ГУЖВА У БОРБИ ЗА ЕВРОПУ: Рен мора да победи у Бресту

Foto Profimedia

Domaći tim je u odličnoj formi sa 12 osvojenih bodova iz poslednjih pet utakmica, ali u ovoj utakmcii nema motiva, za razliku od gosta koji se bori za plasman u evro-kupove.

Ren je trenutno peti sa 65 bodova i vodi veliku borbu sa Lilom i Monakom za plsaman u Ligu Evrope ili Ligu konferencija, dok za ovu drugu šanse ima i Lion. Lil je četvrti sa 66 bodova, Monako šesti sa 65 kao i Brest, Lion ima 62 ali i najbolju gol-razliku koja odlučuje o plasmanu. U poslednjoj prvenstvenoj utakmici Ren je na svom terenu pobedio Monako sa 2:0. 

Trener gostiju Bruno Ženesio ima velikih problema sa povređenim igračima. Van protokola su Stiv Mandanda, Martin Terijer, Adrijen Trufert, Kristofer Vu i Ćeka, dok je Đed Spens pod znakom pitanja.

Brest je u poslednjem kolu pobedio Marselj u gostima sa 1:2. Na listi povređenih su Noa Fadiga i Loik Remi, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju treneru Eriku Roju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2-4 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)