ĐEDOVIĆ O ENERGETSKOM SEKTORU SA PREDSTAVNICIMA EK: Imamo jasan plan neophodnih investicija (FOTO)

ĐEDOVIĆ O ENERGETSKOM SEKTORU SA PREDSTAVNICIMA EK: Imamo jasan plan neophodnih investicija (FOTO)

MINISTARKA rudarstva i energetike, Dubravka Đedović Handanović, sastala se danas sa ambasadorom EU u Srbiji Emanueleom Žiofreom, predstavnicima Evropske komisije i delegacijama međunarodnih finansijskih institucija, uključujući Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD), Evropsku investicionu banku (EIB), Svetsku banku, Razvojnu banku Saveta Evrope, Nemačku razvojnu banku (KfW) i Francusku agenciju za razvoj (AFD).

22. 02. 2024. u 17:12

BARCINO OSTAVIO PUTNIKE KRATKIH RUKAVA? Potraživanja oštećenih, verovatno, premašuju osiguranu sumu od 250.000 evra

"BARCINO" OSTAVIO PUTNIKE KRATKIH RUKAVA? Potraživanja oštećenih, verovatno, premašuju osiguranu sumu od 250.000 evra

ISPLATU naknade štete putnicima, koji su imali uplaćene, a narealizovane aranžmane kod turističke agencije "Barcino turs", "Milenijum osiguranje" počelo je 12. februara za one koji su dostavili potpunu dokaznu dokumentaciju. Ovih dana je objava na društvenim mrežama jedne putnice da je prilično zakinuta za povraćaj novca, privukla pažnju javnosti i izazvala zabunu među oštećenima.

22. 02. 2024. u 16:24

VOŽD POVEZUJE CELU ZEMLJU: Uskoro počinje izgradnja brzog puta kroz Šumadiju po imenu prvog vođe srpskih ustanika

"VOŽD" POVEZUJE CELU ZEMLJU: Uskoro počinje izgradnja brzog puta kroz Šumadiju po imenu prvog vođe srpskih ustanika

IZGRADNjA brze saobraćajnice "Vožd Karađorđe", kojim će čitava Šumadija biti premrežena brzim saobraćajnicama i auto-putevima, trebalo bi da počne ove godine, ako sve bude kako treba - najavio je juče Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prilikom obilaska radova na rekonstrukciji puta između Mladenovca i Smederevske Palanke.

21. 02. 2024. u 07:00