BODOVI OSTAJU U LONDONU: Totenhem - Sautempton

V.D.

09. 02. 2022. u 10:29 >> 10:45

U 24. kolu engleske Premijer lige u severni London stižu popularni "Sveci".

БОДОВИ ОСТАЈУ У ЛОНДОНУ: Тотенхем - Саутемптон

Foto: Profimedia

Fudbaleri Totenhema nalaze se na korak od mesta koje vodi u Ligu šampiona, što je svakako i njihov cilj, još od početka sezone. Da bi svoj cilj ostvarili, četa Antonija Kontea mora da bodove skuplja pre svega na svom terenu. Utakmica sa Sautemptonom prava je prilika da se upišu nova tri boda.

Gosti sa Sent Meris stadiona u London dolaze da se nadigravaju. Od zone ispadanja udaljeni su na bezbednih deset bodova. Za mesto u nekom od evropskih takmičenja zaostaju jedanaest bodova. "Sveci" se formom u gostima ne mogu baš pohvaliti, na prethodnih jedanaest utakmica uspeli su da osvoje skromnih devet bodova. Totenhem je protivnik koji im baš ne leži.

Fudbaleri Sautemptona u poslednjih šest gostovanja Totenhemu London su napuštali poraženi. Kvalitet i tradicija su na strani Totenhema.

Na strani Sautemptona je samopouzdanje, jer su u prethodnom kolu uspeli da ostanu neporaženi u meču sa Mančester sitijem, trenutnim liderom Premijer lige.

Antoniju Konteu neće biti teško da motiviše svoje izabranike. Već je uspeo da preporodi ekipu. Igrači mu veruju, Hari Kejn je ušao u svoju prepoznatljivu golgetersku formu. Defanzivci Sautemptona imaće pune ruke posla, u nameri da zaustave Kejna. Iz svega navedenog, dolazimo do zaključka da bodovi ostaju u Londonu.

PROGNOZA TIPA: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE DA NEKO POBEDI: Šturm i Rapid igrali dva puta nerešeno u prvom delu Bundeslige