NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Mančester siti - Brentford

N.P.

09. 02. 2022. u 09:56

Mančester siti u utakmici 24. kola Premijer lige dočekuje ekipu Brentforda.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Манчестер сити - Брентфорд

FOTO: AP/Tanjug

Ekipa Pepa Gvardiole je bila uspešna za vikend u FA kupu, savladala je pred svojim navijačima Fulam sa 4:1, i tako se plasirala u 5. kolo gde će je čekati duel sa Piterborom.


"Građani" su u poslednjem prvenstvenom duelu odigrali nerešeno na strani sa Sautemptonom rezultatom 1:1, međutim, i dalje su vodeći tim na tabeli sa 57 bodova, devet više od drugoplasiranog Liverpula.


"Pčele" su u prethodne četiri utakmice u ligi doživele isto toliko poraza, pali su na 14. poziciju u Premijer ligi i imaju sakupljena 23 boda.


Domaćin je u minulom međusobnom susretu savladao večerašnjeg rivala na "Grifin parku" (0:1), međutim, pred svojim navijačima je neporažen u prethodnih devet mečeva u svim takmičenjima i apsolutni je favorit.

Mediji u Engleskoj su prethodnih dana pisali o noćnom provodu nekoliko fudbalera Sitija, među kojima je na najvećem udaru bio Džek Griliš, najskuplje pojačanje "Građana". 

EPA

Tekst potpisa

Gvardiola je na pitanja novinara šaljivo odgovorio da će igrači biti kažnjeni zato što ga nisu pozvali da im se pridruži. Da li je to samo bio trik španskog stručnjaka ostaje da vidimo, s obzirom na to da je Fil Foden bio strogo kažnjen za slične ispade.

Bilo kako bilo, kec na Etihadu se ne dovodi u pitanje.  


Naš predlog |1+&3+, kvota 1,50

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)