NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Aston Vila - Lids

V.D.

09. 02. 2022. u 10:16

U 24. kolu Premijer lige na "Vila Park" u goste stiže neugodna četa Marsela Bijelse.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Астон Вила - Лидс

Foto: Profimedia

Dolaskom Stivena Džerarda na mesto menadžera, Aston Vila je vezala dve pobede,a onda je usledio pad forme koji se ogledao u par poraza.

Sistem toplo-hladno se nastavlja, te je Vila u prethodna dva meča sakupila četiri boda. Pobeda nad Evertonom uz sjajan remi sa Mančester junajtedom, gde su uspeli da nadoknade dva gola zaostatka. Uprava Aston Vile je s obzirom na veliki budžet koji je donela prodaja Griliša izašla u susret Džerardu i dovela željena pojačanja. Opstanak u ligi se ne dovodi u pitanje.

Sa druge strane, Marselo Bijelsa je uspeo u nameri da sačuva svoja dva najbolja igrača Filipsa i Rafinju. Međutim, ono što brine navijače Lidsa je činjenica da nisu doveli nijedno pojačanje tokom zimskog prelaznog roka. A svima je poznata ta čuvena "druga sezona". Na sedam bodova od zone ispadanja, fudbaleri Lidsa jednostavno ne mogu sebi da dozvole opuštanje. Ako žele da ostanu u društvu najboljih, za njih će svaki meč u nastavku sezone jednostavno biti ili ne biti. Fudbaleri Lidsa ne mogu se pohvaliti dobrim rezultatima na gostujućem terenu. Od mogućih trideset osvojili su devet bodova. Sa druge strane, fudbaleri Aston Vile bolje igraju pred svojim navijačima. Razmak na tabeli između ova dva ujednačena tima je svega četiri boda u korist Aston Vile. U takvim situacijama domaći teren ume da bude taj tas na vagi koji će prevagnuti. Stoga blažu prednost dajemo Aston Vili, samo iz razloga što Lids igra loše u gostima.

Prognoza TIPA: 1 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna