KONTROLA TOKOM VIKENDA: Iz saobraćaja isključeno 19 vozača zbog alkohola i narkotika

D. N.

17. 07. 2023. u 16:26

U KONTROLI sprovedenoj tokom vikenda na području Braničevskog okruga, policija je iz saobraćaja isključila 19 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestu.

КОНТРОЛА ТОКОМ ВИКЕНДА: Из саобраћаја искључено 19 возача због алкохола и наркотика

D. Novković

Saobraćajne patrole u Kostolcu zaustavile su muškarce (47) i (64) koji su upravljali „opel astrom“ i „opel vektrom“ sa 3,23 i 1,49 promila alkohola u organizmu.

U Požarevcu je policija isključila dvojicu vozača „fijata“ (43) i (46) kojima je izmereno 1,53 i 1,50 promila alkohola, kao i vozače automobila „folksvagen“ (36) i „infiniti“ (62) sa 1,40 i 1,30 promila.

U Petrovcu na Mlavi zaustavljen je muškarac (39) koji je automobilom „fijat punto“ upravljao pod uticajem narkotika, a u Kučevu vozača „hjundaija“ (51) koji je odbio da se alkotestira. Svi vozači zadržani su do 12 sati i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)