USKORO SE ŠALJU KOVERTE: Evo kada kreće nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"

S. B.

13. 10. 2020. u 14:25

OD početka septembra su imali priliku da ih sakupljaju, a uskoro će moći i da počnu da ih šalju. Vlada Srbije pokreće novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

УСКОРО СЕ ШАЉУ КОВЕРТЕ: Ево када креће наградна игра Узми рачун и победи

Foto: Printskrin

Zvanično će početi 15. novembra, ali će koverte, bez plaćenih markica, moći uskoro da se šalju. Čeka se svakog dana da nadležni proglase početak slanja.

Ovog puta nagradna igra će biti organizovana u dva kola. Prvo kreće polovinom novembra, a srećni dobitnici biće izvučeni do kraja godine. Drugi krug biće organizovan početkom 2021. godine.

Učesnici moraju da prikupe najmanje deset fiskalnih računa izdatih od 1. septembra i to za najmanje 100 dinara. Koverte će moći beplstano da šalju, kada stignu u "Pošte Srbije". Važno je da znaju da maloletnima nije dozvoljeno učešće u nagradnoj igri. Tako da će bez poklona ostati ukoliko su računi poslati u ime dece i unuka.

Mamac potrošačima da insistiraju na fiskalnom računimavje nagradni fond. Ovog puta u njemu je 60 automobila tipa "fijat 500L" i 12 stanova. Deset nekretnina je u beogradskom naselju koje gradi Direkcija za imovinu - Zemunske kapije, a dva su u Beogradu na vodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)