Do brzog odgovora za keš kredit potrebno je samo 30 minuta

Promo

15. 09. 2023. u 11:30

U današnjem modernom društvu, brzina i efikasnost su ključni faktori prilikom biranja finansijskih usluga. Kada je u pitanju dobijanje keš kredita, mnogi ljudi traže lak i brz način da zadovolje svoje hitne finansijske potrebe. U ovom članku otkrićemo mogućnosti za brzo dobijanje keš kredita, kao jednog od načina da svoje snove i planove realizujete mnogo brže i jednostavnije.

До брзог одговора за кеш кредит потребно је само 30 минута

Foto: Promo

Brzina i jednostavnost su „ must“ poslovanja Addiko banke

Addiko banka je već godinama jedna od vodećih banaka u Srbiji kada je reč o brzini i ekspeditivnosti u odobravanju i isplati svojih kredita fizičkim licima.

Kako postojećim tako i budućim klijentima, koji moraju brzo da reaguju kako bi ostvarili svoje planove, pouzdan i odgovoran partner preko je potreban. Iz tog razloga, Addiko banka je nedavno startovala sa promotivnom kampanjom u okviru koje je svim zainteresovanim građanima dala obećanje da će na njihove zahteve, podnete u ekspozituri, odgovoriti u roku kraćem od 30 minuta. U suprotnom tj. ako ne odgovore na vreme banka se obavezala da će kod svih odobrenih kredita, prvu ratu umesto klijenta platiti ona.

U banci ponosno ističu da je “brzina” ključni faktor, misleći pre svega na vrlo kratak vremenski period za odobravanja kredita, gde je u proseku dovoljno 30 minuta za donošenje odluke.

Ali to nije sve, kada je u pitanju brzina. Svim klijentima kojima je kredit odobren,  banka isplaćuje novac za svega 8 sati, odnosno u toku istog dana.

Sa druge strane, kada je reč o “jednostavnosti”, tu se u prvom redu misli na postupak apliciranja za Addiko keš kredit. Svim klijentima u banci je na raspolaganju opcija da apliciraju direktno i to u bilo kojoj ekspozituri uz minimalnu dokumentaciju.

Usluga brzog keš kredita je dostupna svima kojima je novac potreban hitno. Poželjno je imati dobro pripremljen plan troškova kako bi zaista videli benefite ove “ brze i jednostavne “ usluge.

Kampanja „Addiko obećanje“ će trajati do 31. oktobra ove godine i odnosi se samo na Addiko keš kredite uz prenos zarade i za koje su klijenti podneli zahtev u nekoj od Addiko ekspozitura.

Mogući iznos kredita se kreće od 30.000 do 1.000.000 dinara (uz mogućnost refinansiranja postojećih obaveza), dok je maksimalna ročnost kredita 71 mesec.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave