NI CRNA GORA TO NIJE URADILA... Tiodorović o tome šta bi moralo da se desi, pa da se u Srbiji PONOVO UVEDE VANREDNO STANjE

"NI CRNA GORA TO NIJE URADILA..." Tiodorović o tome šta bi moralo da se desi, pa da se u Srbiji PONOVO UVEDE VANREDNO STANjE

NAKON informacije koja se pojavila u pojedinim medijima da je moguće uvođenje vanrednog stanja od 1. oktobra, član Kriznog štaba za suzbijanje infekcije Covid-19, epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović kaže za "Blic" da se o tome uopšte ne razmišlja, kao i da je "neko očigledno pomešao dva pojma - vanredno stanje i vanrednu situaciju".

utorak, 22. 09. 2020. u 19:15

MILAKOVIĆ: Nastaviti sa rešavanjem prioriteta

MILAKOVIĆ: Nastaviti sa rešavanjem prioriteta

POTPRESEDNIK Skupštine Grada Banjaluka Milan Milaković iniciraće da Grad Banjaluka pokrene postupak i raspiše tender za projektnu dokumentaciju za rešavanje prioriteta po pitanju saobraćajne infrastrukture za naredni period u više banjalučkih mjesnih zajednica.

utorak, 22. 09. 2020. u 17:22

NOVOSTI SAZNAJU: Bujošević opet u trci za direktora RTS?

"NOVOSTI" SAZNAJU: Bujošević opet u trci za direktora RTS?

DAN posle zaključenja konkursa za generalnog direktora RTS, kako saznaju "Novosti", poštom još nije stigla nijedna kandidatura, a prethodno je lično predato njih 10. Kako se šuška po javnom servisu, među onima čije su se prijave našle u nepotpisanim kovertama nalaze se, navodno, i prijave Dragana Bujoševića, aktuelnog v.d. generalnog direktora nacionalne televizije, kao i Marka Milutinovića, odgovornog urednika PGP-a.

utorak, 22. 09. 2020. u 16:13