SMRSKANOG SU GA ODVEZLI U BOLNICU: Udovica muškarca kog je pregazio bager za "Novosti" otkriva detalje nesreće (FOTO)

G.Ć.

10. 12. 2020. u 11:42

U NESVAKIDAŠNjOJ nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u sredu, oko 15.45, na privatnom gradilištu kraj Ibra, u ulici Milomira Glavčića u kraljevačkom naselju Ribnica, nastradao je Živko Kostić (60) iz Kraljeva.

СМРСКАНОГ СУ ГА ОДВЕЗЛИ У БОЛНИЦУ: Удовица мушкарца ког је прегазио багер за Новости открива детаље несреће (ФОТО)

Foto: G.Š.

Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila prilikom izvođenja zemljanih radova kada je, najverovatnije nepažnjom, bager udario, a potom i pregazio nesrećnog Živka koji je, kako saznajemo, posmatrao radove, a živeo je u neposrednoj blizini gradilišta, u ručno sklepanoj kućici gde je gajio živinu i čuvao pse.

Tom prilikom Kostić je zadobio veoma teške povrede zbog kojih je hitno prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, ubrzo i preminuo.

Na ovom privatnom gradilištu u četvrtak pre podne nije bilo nikoga, a od komšija saznajemo da radnici tu povremeno dolaze. Iz malog, ograđenog i prilično neuglednog prostora gde je Živko, prema rečima njegove supruge Anice, kao invalidski penzioner provodio najveći deo svog vremena, odjekuju laveži bar desetak uznemirenih pasa.

- Ne znam šta se desilo, ne znam kako mi je Živko nastradao. Samo mi rekoše da su ga smrskanog odvezli u bolnicu i da mu nije bilo pomoći. Ne mogu ni tog čoveka što je vozio bager da krivim, ništa on nije kriv, ovo je nesreća koje me u crno zavila – kroz Suze priča supruga Anica, koju smo zatekli u dvorištu porodične kuće u Kraljevu – Srčani sam bolesnik i ne znam kako ću ovo da preživim.

Prema njenim rečima, sahrana posmrtnih ostataka nastradalog Živka biće obavljena posle obdukcije koju je naložilo nadležno tužilaštvo nakon čije će istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima se ove nesreća dogodila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)