“PALI“ ZBOG DROGE: Akcija pripadnika MUP u Kraljevu

G.Ć.

05. 12. 2020. u 15:51

ZBOG sumnje da je (pre)prodavao drogu, kao i da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su A.Đ.(34) iz Kraljeva, dok će zbog (pre)prodaje droge protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava.

“ПАЛИ“ ЗБОГ ДРОГЕ: Акција припадника МУП у Краљеву

Foto: I. Mitić

Policija je u petak veče, prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog A.Đ. u kojem se nalazio i pomenuti tridesetdvogodišnjak, pronašla i zaplenila oko 390 grama amfetamina, manju količinu kanabisa i više od 200 grama praškaste supstance namenjene za uvećanje mase narkotika, kao i oko 75.000 dinara. 

Ovom prilikom osumnjičeni A.Đ. je pokušao da spreči policajce da obave pretres stana pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!