TIP IZ MADRIDA: Ima li konačno Zverev rešenje za Cicipasa?

M.M.

07. 05. 2022. u 10:40

STEFANOS Cicipas i Aleksandar Zverev sastaće se u polufinalu Mastersa u Madridu.

ТИП ИЗ МАДРИДА: Има ли коначно Зверев решење за Циципаса?

FOTO: Tanjug

Grčki teniser je u sjajnoj formi, sa turnira je izbacio Luku Puja, Grigora Dimitrova, i juče u četvrtfinalu šestog nosioca Andreja Rubljova sa rezultatom 2-1.

Peti igrač sveta u ovoj sezoni ima 10 pobeda na šljaci i samo jedan poraz ko je doživeo od Karlosa Alkaraza u Barseloni.

Foto: AP

Sa druge strane Sašina igra nije konstantna, ne briljira, ali je ipak nekako dogurao do polufinala, u prošlom kolu je bez previše problema izašao na kraj sa Feliksom Ože-Alijasimom u dva seta.

Grk definitivno ne leži nemačkom teniseru, što najbolje govore njihovi međusobni okršaji, trenutni skor je 7-3 u korist mlađeg od dvojice igrača.

Poslednji put su se sastali u polufinalu Monte Karla gde je Stefanos slavio sa rezultatom 6-4 6-2, verujemo da će i danas biti on taj koji će se plasirati u veliko finale.

NAŠ TIP: Cicipas - Zverev 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije