DOMAĆIN U BORBI ZA "GOLI ŽIVOT": Pobeda možda neće biti dovoljna za opstanak

O. M.

07. 06. 2023. u 11:04

GIRESUNSPOR dočekuje Antalijaspor u poslednjem kolu turske Superlige i samo pobeda ostavlja nadu klubu sa obale Crnog mora da će zadržati status Superligaša.

ДОМАЋИН У БОРБИ ЗА ГОЛИ ЖИВОТ: Победа можда неће бити довољна за опстанак

Profimedia

Giresun zaostaje jedan bod za Istanbulsporom koji svoj meč poslednjeg kola igra kao domaćin protiv novog drugoligaša Umranjespora.

Upravo je Umranje bio poslednji Giresunov protivnik, prošle subote je golom bosanskog internacionalca Rijada Bajića ostvario minimalnu pobedu i tako produžio nade u opstanak. Bajić je postigao gol u svakom od svoja poslednja tri nastupa za klub. Bila je to prva Giresunova pobeda u gostima još od prošlog novembra, ne računajući prošlonedeljnih administrativnih 3:0 protiv Gacijantepa koji je istupio iz lige zbog katastrofalnog zemljotresa.

Domaćini će u poslednju utakmicu sezone ući bez pomoći Faustina Senhora i Aleksisa Pereza, koji su obojica van terena zbog problema sa povredama. Trener Irfan Buz će verovatno izvesti isti tim koji je savlada Umranjespor.

Što se tiče gostiju, Sahin ima na raspolaganju većinu svog tima, iako će Omer Toprak propustiti drugu utakmicu zaredom zbog povrede.

U prvom delu sezone Antalija i Giresun igrali su nerešeno 2:2, a Bajić je tada postigao izjednačujući gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega