NAVIJAČI SLAVE LEGENDU PARTIZANA: Šta god da se desi do kraja sezone - on je heroj!

V.D.

17. 04. 2023. u 12:29 >> 12:29

U okviru 26. kola Prve lige Bugarske odigraće se veliki derbi između domaćeg CSKA i Levskog

НАВИЈАЧИ СЛАВЕ ЛЕГЕНДУ ПАРТИЗАНА: Шта год да се деси до краја сезоне - он је херој!

Foto: Profimedia

Od kada je u junu mesecu preuzeo trenersku palicu u najtrofejnijem klubu bugarske ekipi CSKA iz Sofije, nekada čuveni fudbaler Partizana, Saša Ilić radi fantastičan posao.

Navijači CSKA su se poslednji put radovali tituli u sezoni 2007/2008 a i za tih 15 godina nijednom do sada nisu bili na tako dobrom putu kao sada da podignu pehar i domognu se kvalifikacija za Ligu šampiona.

CSKA se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa 63 osvojena boda što je za jedan više od prvog pratioca, u prethodnih 11 sezona neprikosnovenog Ludogoreca od koga i imaju i meč manje.

Današnji protivnik, veliki gradski rival i drugi najtrofejniji klub u istoriji bugarskog fudbala, Levski, trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji sa čak 19 bodova od ekipe Saše Ilića.

Obe ekipe su u odličnoj formi. Domaćin je u seriji od čak 14 utakmica bez poraza u domaćem šampionatu dok su gosti nakon dva remija vezali četiri pobede i tako najavili borbu za izlaz na evroscenu.

Do kraja bugarskog šampionata ostalo je još četiri kola u regularnom delu i pet u šampionskoj grupi koju će odigrati šest prvoplasiranih timova nakon 30 odigranih kola.

U poslednjih pet ligaških mečeva ova dva rivala smo videli dve pobede CSKA naspram jedne Levskog dok su i dva meča završena bez pobednika. U međuvremenu je odigran i jedan meč u finalu Kupa prošle sezone kada je Levski slavio minimalnim rezultatom i podigao trofej.

CSKA je favorit na ovom meču i bodovi su mu izuzetno bitni kako bi održao distancu od "orlova" iz Razgrada na tabeli ali za pobede u derbi mečevima uvek treba i malo sreće.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a