MOŽE LI SRPSKI GOLMAN DA ZAUSTAVI RAZIGRANU SELTU: ''Nebeskoplavi'' ne znaju za poraz već sedam kola

V.M.

17. 04. 2023. u 14:11 >> 14:11

MAJORKA dolazi na ''Balaidos'' u okviru 29. kola La lige.

МОЖЕ ЛИ СРПСКИ ГОЛМАН ДА ЗАУСТАВИ РАЗИГРАНУ СЕЛТУ: Небескоплави не знају за пораз већ седам кола

Foto: Profimedia

Domaćin je u veoma dobrom ritmu, tokom prvog dela sezone Selta je dugo bila u donjem domu, ali odličnim igrama u nastavku prvenstva popela se čak na deseto mesto i neporažena je u poslednjih sedam kola. Kod Majorke je drugačija situacija, u dosta je lošoj formi i poslednju pobedu je ostvarila pre skoro dva meseca kada je savladala Viljareal sa 4:2.

Od kada je Karlos Karvahal preuzeo kormilo početkom novembra, Selta igra veoma dobro. Nakon par slabijih rezultata početkom mandata usledile su odlične partije i njegovi izabranici su na poslednjih deset utakmica doživeli samo jedan poraz, a uz njega su ostvarili pet pobeda uz četiri remija.

Prošlog vikenda u veoma zanimljivoj utakmici, ''nebeskoplavi'' su podelili bodove sa Seviljom. ''Rohiblankosi'' su rano dobili crveni karton ali su uspeli da postignu dva gola, ipak to nije bilo dosta je u samoj završnici meča Selta poravnala preko Rodrigeza i Pasijensije i tako produžila svoj niz nepobedivosti.

Majorka je u lošem ritmu, iako je 12. na tabeli ima samo četiri boda više od Valensije koja prva ekipa ispod crte i ako ne podigne formu može se naći u borbi za opstanak. U prošlom kolu ''pirati'' su takođe u jako zanimljvoj utakmici odigrali nerešeno sa Valjadolidom (3:3), bitan bod ekipi doneo je Murići sa bele tačke u sudijskoj nadoknadi.

Gost ne zna za pobedu skoro dva meseca i u tom periodu je na šest utakmica odigrao tri remija i doživeo isto toliko poraza.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavila je Majorka sa 1:0.

Domaćin će danas biti bez Marćesana i Mingeze a u redovima ''pirata'' izostaće Augustinson, Kopete, Kosta, Luna i Rodrigez, a pod upitnikom je Matija Nastasić.

Verujemo da je Selta kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, ali Rajković bi još jednom sjajnom partijom na golu mogao da donese bod svom klubu.

Naš predlog je da će se ili prvo poluvreme ili kraj meča završiti nerešenim rezultatom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: XV|X (kvota 1.65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave