UVERIĆA ZAMENILA IRENA SLAVKOVIĆ: Promene na čelu opštine Novi Kneževac, izabran novi predsednik opštine

R.Š.

22. 07. 2021. u 16:25

POSLE pet godina rukovođenja Opštinom Novi Kneževac, Radovan Uverić podneo je u sredu ostavku na ovu funkciju, pa su u četvrtak vanrednoi zasedali odbornici opštinske skupštine.

УВЕРИЋА ЗАМЕНИЛА ИРЕНА СЛАВКОВИЋ: Промене на челу општине Нови Кнежевац, изабран нови председник општине

Foto: Opština Novi Kneževac

Na toj sednici i za novog predsednika opštine jednoglasno je izabrana Irena Slavković, diplomirana inženjerka poljorivrede iz Banatskog Aranđelova. Ona je na izborima, isto kao i Uverić, bila na listi Aleksandar Vučić – Za našu decu.

Osim nove predsednice opštine, jednoglasno, glasovima 30 odbornika, za zamenika predsednika opštine izabran je Dejan Jančić, a potvrđeno je članstvo dosadašnjim članovima Opštinskog veća: Nedeljku Krišanovu, Bosi Perkučin, Zoranu Pustinjaku, Čili Oros Urban i Vengelu Kišu.

- Moj cilj jeste dalji razvoj Novog Kneževca, ali ne obećavamo kule i gradove – poručila je Slavković sa mesta predsednice opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni