SRBIN DOBIO POZIV IZ AMERIKE: "Sve što nam sada treba je da se pojavi Novak Đoković"

Novosti online

19. 02. 2022. u 10:59

NOVAK Đoković naredne sedmice počinje svoj prvi turnir u 2022. godini u Dubaiju.

СРБИН ДОБИО ПОЗИВ ИЗ АМЕРИКЕ: Све што нам сада треба је да се појави Новак Ђоковић

Foto: Profimedia

Održan je žreb, Srbin kreće od Italijana Lorenca Musetija, prvi je favorit za naslov i nema dileme da ćemo gledati najbolji tenis još uvek aktuelnog broja jedan.

Ali, šta i kako dalje. Američka turneja, odnosno mastersi u Indijan Velsu i Majamiju, sve više nas podsećaju na Melburn, jedni zovu Novaka, drugi se pozivaju na vakcinu. Sigurno je sve tu u glavi Đokovića. 

Zanimljivo da je Majami bio prvi Noletov osvojeni masters u karijeri, pa bi na Floridi opet želeli da ga vide.

Tekst lokalnog lista „Majami Herald“ bavio se situacijom sa Novakom i turnirom u njihovom gradu, objasnivši da "Đoković nije kriminalac, već pametan čovek".

- Sve što nam sada treba je da se pojave Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković. Da, Đoković - piše u tekstu novinarke Mišel Kaufman.

Nastavila je Amerikanka da drži Novgakovu stranu i u meču sa Australijancima, koji je Srbin nedavno izgubio.

- Mnogi ljudi su nezadovoljni Novakom ovih dana nakon fijaska sa vizom i deportacijom na Australijan openu. Nema sumnje da on zaslužuje deo krivice, ali zaslužuju je i Teniski savez Australije i australijska vlada zbog lošeg postupanja u situaciji koja je izmakla kontroli. Bilo je tužno videti TV kamere i paparace kako okružuju Đokovićev auto dok je išao na saslušanja, kao i videti njegove mračne fotografije na zadnjem sedištu, kao da je kriminalac.

Ako se Novak pojavi na Floridi, pokušaće da Majami osvoji rekordni sedmi put, pošto je trenutno izjednačen sa čuvenim Andreom Agasijem. Prethodno je bio najbolji 2007, 2011, 2012, 2014, 2015. i 2016. godine.

BONUS VIDEO: Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)