MAČETOM NA BOKSERA: U Leskovcu uhapšeni osumnjičeni za izazivanje teške kafanske tuče, mladić (30) zbrinut u niškom KC

I. Mitić

05. 03. 2022. u 20:13

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su P. J. (23), G. J. (45) i V. J. (44) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu.

МАЧЕТОМ НА БОКСЕРА: У Лесковцу ухапшени осумњичени за изазивање тешке кафанске туче, младић (30) збринут у нишком КЦ

Foto N. Skenderija

Oni se sumnjiče da su u petak po podne, u jednom restoranu u Leskovcu, napali tridesetogodišnjeg mladića i da su mu naneli više povreda udarajući ga rukama, nogama i mačetom po glavi i telu, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.

Tridesetogodišnji Leskovčanin je zbog prirode povreda, nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice, transportovan u niški Univerzitetski klinički centar i nije životno ugrožen.

Detalji o tome kako je došlo do tuče četiri osobe i šta je motiv za napad na mladića zasada nisu poznati, a sve okolnosti pod kojima se odvijao incident trebalo bi da otkrije istraga koja je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni mladić je profesionalni bokser M. K. iz Leskovca, a u vreme napada je, kako se spekuliše, bio na ručku sa svojom porodicom. Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

STABILAN

PO prijemu u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice povređenom mladiću je zaustavljeno krvarenje. Sanirane su rane i posekotine koje su mu nanete po licu, vratu i ramenu, a potom je upućen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju UKC Niš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju