POD DEJSTVOM KOKAINA IZAZVAO TRAGEDIJU: Vozač "mercedesa" juče doveo do saobraćajne nesreće i pogibije mladića

V. ILIĆ

29. 11. 2022. u 20:08

VOZAČ koji je u ponedeljak veče izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u blizini mesta Mojsinje, zadržan je u policijskoj stanici u Čačku nakon čega će biti sroveden kod nadležnog tužioca.

ПОД ДЕЈСТВОМ КОКАИНА ИЗАЗВАО ТРАГЕДИЈУ: Возач мерцедеса јуче довео до саобраћајне несреће и погибије младића

Foto: pixabay

- Testiranjem je utvrđeno da je upravljao "mercedesom ML" pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, tačnije kokaina, kao i da je u tom stanju izazvao saobraćajnu nesreću - potvrdio je izvor u policiji.

Prema rečima očevidaca ovog tragičnog događaja, sve se odrigralo u nekoliko trenutaka, a nesreća je odnela jedan mlad život, dok je drugi muškarac teže povređen.


- Vozač automobila koje se kretalo iz pravca Čačka skretao je sa magistrale u perionicu pored puta i čekao da prođe kamion koji je dolazio iz suprotnog smera. Nažalost, sustigao ga je vozač "mercedesa" koji nije zakočio na vreme, udario ga sa zadnje strane i svom silinom prebacio u suprotnu traku, pod kamion - kazači su nam meštani Mojsinja.

Nastradali muškarac nalazio se na mestu suvozača i u trenutku nesreće ispao je iz vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)