POGINULA JEDNA, POVREĐENE DVE OSOBE: Detalji saobraćajne nesreće kod Čačka, posle sudara sa dva vozila kamion završio u kanalu (FOTO)

V. ILIĆ

28. 11. 2022. u 19:49

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, u mestu Mojsinju, u ponedeljak oko 18 časova, jedna osoba je poginula, dok su dva muškarca povređena.

ПОГИНУЛА ЈЕДНА, ПОВРЕЂЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ: Детаљи саобраћајне несреће код Чачка, после судара са два возила камион завршио у каналу (ФОТО)

Foto: D. Balšić

U nesreći su učestvovala dva automobila i kamion, koji je sleteo sa puta. Na mestu nesreće odmah su upućene ekipe hitne pomoći koje su, nažalost, mogle samo da konstatuju smrt jedne osobe dok su dva muškarca prevezena i čačansku bolnicu.

- U službu urgentne medicinske pomoći večeras su primljena dva muškarca. Četrdesetjednogodišnjak ima teške telesne povreDe u vidu preloma vratnog pršljenja i rebara i on je smešten na odeljenje intezivne nege. Trenutno je stabilan i nije životno ugrožen. Drugom muškarcu (42) konstatovane su lakše telesne povrede, on je ugruvan i iz predostrožnosti je smešten na odeljenje hirurgije - Rekla nam je Jelena Knežević, portpsrolka bolnice u Čačku.

Prema našim saznanjima, jedan automobil kretao se iz pravca Čačka ka Kraljevu. Vozač je žeeo da skrene sa glavnog na sporedni put. Vozilo koje se kretalo iza njega ga je sustiglo, udarilo sa strane i odbacilo u suprotnu traku. U tom trenutku iz duprotnog smera naišao je kamion koji je svom silinom udario u auto koji ser našao u njegovoj traci. Kamion je potom završio u kanalu pored magistrale.

Policija vrši uviđaj, nakon čega će biti poznati uzroci teške nesreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest