Danijela i Šćepan najbolji studenti

B. G.

petak, 09. 08. 2019. u 07:50

Данијела и Шћепан најбољи студенти

Danijela i Šćepan sa Smirnovim i Janjićem

Mladi stipendisti diplomirali na Rudarskom fakultetu u Ruskoj federaciji

STIPENDISTI NIS u okviru projekta "Energija znanja", Danijela Kralus i Šćepan Svorcan, uspešno su završili fakultet u Ruskoj Federaciji i zajedno sa zamenikom generalnog direktora kompanije NIS Vadimom Smirnovim, bili na prijemu koji je u njihovu čast priredio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Uspešni Zrenjaninci diplomirali su na smeru "Razrada i eksploatacija naftnih i gasnih ležišta" na Rudarskom univerzitetu u Sankt Peterburgu, a Danijela Kralus je proglašena za najboljeg stranog studenta u 2019. godini.


PROČITAJTE JOŠ - Mogućnosti srpskih studenata u Nemačkoj

- Vratili smo se prepuni utisaka, sa naučenim ruskim jezikom i velikim iskustvom koje će nam pomoći u karijeri - uglas ističu Danijela i Šćepan, izražavajući zahvalnost kompaniji NIS koja im je omogućila studiranje na prestižnom fakuletu i u kojoj će uskoro početi da rade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Brando

09.08.2019. 08:10

Pa taj fakultet nije ni u prvih 1000 na svetskim rang listama. Aman, u Rusiji sto je vredno to su Lomonosov, Sankt Petersburski drzavni univerzitet, Novosibirsk Tomsk (oba Univerziteta), Bauman, Kazanj, ITMO, RUDN,

Svetlana Ceca Momčilović

09.08.2019. 10:39

Čestitam! imamo i mi mlade talente samo kada bi ostali u Našoj zemlji.a ne da odu u inostranstvo