BIVŠI MILJENIK DELIJA SE VRATIO NA TEREN! Domaćin je najraspucanija ekipa u ligi

V.M.

08. 07. 2023. u 12:35

U večernjem terminu gledaćemo obračun Kolumbus Krua i Njujork Sitija.

БИВШИ МИЉЕНИК ДЕЛИЈА СЕ ВРАТИО НА ТЕРЕН! Домаћин је најраспуцанија екипа у лиги

Foto: Profimedia

Domaćin igra veoma dobro ove sezone i trenutno je četvrti na tabeli Istočne konferencije. Kolumbus ima šest bodova više od osmoplasiranog DS Junajteda i ako bi danas slavio dodatno bi se zacementirao svoje mesto na pozicijama koje direktno vode u plej-of.

Ekipa iz Ohaja se nalazi u odličnoj formi i ne zna za poraz već sedam kola (pet pobeda i dva remija). 

U redove Kolumbusa nakon odsustva zbog povrede vratio se bivši prvotimac Crvene zvezde, Miloš Degenek, koji je u proteklog vikenda u remiju sa Inter Majamijem (2:2) proveo 90 minuta na terenu.

Što se tiče gosta, on se pretplatio na remije ove sezone. Odigrao ih je čak četiri u minulih pet utakmica, poslednji pre par dana protiv Šarlota, 1:1. 

Ekipa iz ''velike jabuke'' se bori za ulazak u plej-in, trenutno je 11. na Istoku i ima samo bod manje od devetoplasiranog Montraela.

Kolumbus je ove sezone napadački veoma raspoložen, postigao je čak 42 pogotka, najviše u MLS-u i verujemo da će večeras nastaviti u tom ritmu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: D|1+&2+ (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)