ZVEZDA NA NOVOM TESTU: Bahar ima velike planove za ''crveno-bele''!

V.M.

08. 07. 2023. u 14:31 >> 14:31

U prijateljskoj utakmici na turniru u Sankt Petersburgu od 18:30 gledaćemo obračun Nefčija i srpskog šampiona.

ЗВЕЗДА НА НОВОМ ТЕСТУ: Бахар има велике планове за црвено-беле!

FOTO: FK Crvena zvezda

Barak Bahar je došao sa velikim očekivanjima u Zvezdu i u pripremnom periodu pokazuje da planira da napravi ozbiljnu mašineriju koja će imati šta da kaže u Ligi šampiona u kojoj će se naći u trećem šeširu na žrebu.

Uprava kluba je dugo vremena radila na dovođenu Izraelca na klupu u kojeg očigledno ima veliko poverenje jer je na njegovo zahtevanje već došlo par pojačanja. Zamenio je duguogodišnjeg kapitena Borjana koji je otišao na pozajmicu u Slovan, a na njegovo mesto doveden je golman izraelske reprezentacije, Omri Glazer. ''Crveno-bele'' su još pojačali sjajni Žan Filip-Kraso koji je sa 17 pogodaka bio jedan od najboljih strelaca Lige 2 prošle sezone, na poziciji krila doveden je Petar Olajinka, a iz Kopenhagen je doveden Marko Stanić koji će pojačati vezni red ekipe.

Svakako najveća transfer bomba ''odjeknula'' je pre dva dana, Emnuel Late Lat je za 3,5 miliona evra doveden iz Atalante i trebao bi da predstavlja glavnog igrača u projektu Baraka Bahara.

Za sada u pripremnom periodu, Zvezda je ostvarila tri pobede. Prva dva trijumfa je zabeležila protiv Užica (3:1) i Borca Banja Luke (2:1), a na početku turnira u Rusiji savladala je ondašnjeg aktuelnog prvaka Zenit sa 2:1 golovima Mirka Ivanića i Žan Marka Krasoa.

Sa druge strane, i Nefči je odlučio da se pojača pred duel sa ''crveno-belima''. Ekipa iz Bakua je na pripremni turnir došla bez trenera, ali to pitanje rešeno je juče kada je na klupu dovedena legenda rumunskog fudbala Adrijan Mutu. Mutu je prošle sezone veoma dobro vodio Rapid Bukurešt sa kojim je završio na petom mestu rumunskog prvenstva i nije odoleo finansijski jačoj ponudi koju mu je ponudio azerjbejdžanski klub. 

Nefči je odigrao samo jedan pripremni meč za sada, to je bio duel sa Zenitom na ovom turniru u kojem je poražen rezultatom 3:1.

Zvezda je očigledno veoma ozbiljno ušla u ove pripreme i očekujemo da ostvari rutinsku pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Nefči - Crvena zvezda 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)