PALMEIRAS UVELIKO HLADI ŠAMPANJAC: "Zmaj" je sateran u ćošak, "verdao" mora biti oprezan

Novosti online

10. 10. 2022. u 12:13

UVEK je zanimljivo u zemlji kafe, sambe i fudbala.

ПАЛМЕИРАС УВЕЛИКО ХЛАДИ ШАМПАЊАЦ: Змај је сатеран у ћошак, вердао мора бити опрезан

Foto: Profimedia

Fudbaleri Palmeirasa blizu su nove titule u brazilskoj Seriji A. Popularni "verdao" ima devet bodova prednosti i utakmicu manje od drugoplasiranog Internasionala, te bi se eventualnom pobedom na gostovanju Atletiko Gojanenseu učvrstio na liderskoj poziciji.

Stadion "Antonio Asioli" biće poprište meča 31. kola prvenstva, Atletiko čeka težak zadatak, ali "zmaj" je sateran u ćošak. Naime, izabranici trenera Žoržinja nalaze se na 18. mestu sa 28 bodova i preti im selidba u niži rang. Ekipa iz države Gojas ima pet bodova manje od sigurne zone, razlika nije velika, nekoliko pozitivnih rezultata u kontinuitetu mogli bi da donesu opstanak u eliti.

Palmeiras je u nizu od pet uzastopnih trijumfa, jednostavno, u ovom trenutku "verdao" je nezaustavljiv. Fešta u Sao Paulu se uveliko sprema, samo je pitanje kada će Abel Fereira i njegovi puleni overiti naslov najboljeg.

Atletiko je poražen od Palmeirasa na prethodna tri međusobna duela, kvalitet je na strani gostiju. Međutim, borba za goli život može doneti iznenađenje.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,50) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!