DERBI ISTOČNOG I SEVERNOG LONDONA: Vest Hem konačno pobedio i sada želi da uzme meru Totenhemu

M.T.

31. 08. 2022. u 11:56 >> 11:57

"ČEKIĆARI" će možda imati na raspolaganju i najnovije pojačanje.

ДЕРБИ ИСТОЧНОГ И СЕВЕРНОГ ЛОНДОНА: Вест Хем коначно победио и сада жели да узме меру Тотенхему

FOTO: AP/Tanjug

Na ''London stadionu'' večeras od 20.45 veliki rivali Vest Hem i Totenhem odigraće još jedan londonski derbi, tačnije derbi istočnog i severnog Londona u petom kolu Premijer lige, a oba tima sa dobrim raspoloženjem ulaze u meč.

Vest Hem je imao puno problema na startu sezone i u prva tri kola je zabeležio isto toliko poraza od Mančester sitija, Notingem Foresta i Brajtona, da bi u prethodnom kolu došao do prvog trijumfa pošto je savladao Aston Vilu. Možda bi rezultati "čekićara" na startu sezone bili i bolji, ali je ekipa menadžera Dejvida Mojesa uporedo morala da odigrao i jednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija u kojoj je Vest Hem bio bolji u dvomeču od Viborga.

Ipak, jasno je bilo i Mojesu da je potrebno još neko pojačanje iako je već bilo tokom leta potrošeno preko 100 miliona funti na nove igrače i ono je stiglo u liku Lukasa Pakete iz Liona koji je potpisao petogodišnji ugovor i ostaje samo da se vidi da li je registrovan na vreme kako bi zaigrao već protiv Totenhema večeras.

"Pevci" predvođeni sa klupe Antonijom Konteom imaju odličan početak sezone pošto su iz četiri kola osvojili 10 bodova i trenutno su treći na tabeli Premijer lige. Remizirali su samo sa Čelsijem u još jednom londonskom derbiju, ali su dobili Sautempton, Vulverhempton i Notingem Forest. Kao i prethodnih sezona, Hari Kejn je glavno oružje londonske ekipe, a u prethodna četiri kola Kejn je postigao četiri gola.

Dejvid Mojes ima par povređenih igrača na koje neće moći da računa za utakmicu protiv Totenhema. Duel sa "pevcima" definitivno će zbog povreda propustiti Najef Agerd i Kreg Doson, dok još uvek nije sigurno da li će ili ne moći da u timu budu Ben Džonson i Aron Kresvel.

Sa sličnim problemamima se suočava i menadžer Totenhema Antonio Konte pošto sigurno neće imati na raspolaganju Lukas Muru i Brajana Gila, a znak pitanja što se tiče učešća u meču stoji pored Kristijana Romera i Olivera Skipa.

U međusobnim duelima ove dve ekipe u Premijer ligi u blagoj prednosti je Totenhem pošto je slavio na pet od 10 odigranih utakmica, Vest Hem ima tri pobede i dva meča su završena nerešeno. Prošle sezone su večerašnji rivali odigrali tri meča pošto su se sastali i u Liga kupu u kojem je Totenhem bio bolji, dok su u prvenstvu timovi ostvarili po jednu pobedu.

Ovi timovi vrlo često igraju mečeve na kojima pada dosta golova i verovatno bi slično moglo da se dogodi i na ovom meču.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: Ukupno kornera više od 8,5 (kvota 1,42)

TIP ZA GOLOVE: GG&3+ (kvota 2,04)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ RAJIČIĆ: Lak posao za “večite”