NAJSLAĐI KONKURS U SRBIJI: Najmlađi u Kruševcu snimaju kućne ljubimce

S.Babović

08. 11. 2022. u 18:14

KONKURS za kratkometražni film o kućnim ljubimcima upravo je raspisan u Kruševcu. Autori i glavni "glumci", koji će konkurisati za nagradu, ne mogu biti slađi.

НАЈСЛАЂИ КОНКУРС У СРБИЈИ: Најмлађи у Крушевцу снимају кућне љубимце

Foto: FB KCK

Pravo da učestvuju na Festivalu “PETMOVE-Moj ljubimac” imaju samo deca predškolskog školskog uzrasta i to u četiri kategorije : predškolarci, đaci nižih, odnosno viših razreda, kao i srednjoškolci.

-Šalju se igrani, dokumentarni, igrano-dokumentarni film ili video klip (sa maksimalnim trajanjem do pet minuta) - objašnjavaju u Kulturnom centru Kruševac.-Materijali mogu biti snimljeni mobilnim telefonom, foto-aparatom ili video kamerom.

Filmove i video-zapise osim pojedinačno, učesnici mogu prijaviti i kao autorska ekipa sa najviše pet učesnika.

Prijave se šalju na mejl petmovekck@gmail.com u AVI ili MP4 formatu. Mogu se dostaviti i lično na DVD ili USB memoriji u prostorije Kulturnog centra Kruševac, Topličina 2.

Vremena za snimanje pasa, mačaka, papagaja i drugih ljubimaca ima dovoljno: rok za slanje je najkasnije do 10.decembra. Za sve dodatne informacije u vezi sa uslovima konkursa, učesnici se mogu javiti na broj telefona 037 421 877 ili u gore naznačenom mejlu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)