JOŠ BEZ SAOBRAĆAJA U VIDOVDANSKOJ ULICI: Posle požara u Kruševcu i dalje na snazi privremena zabrana

S.Babović

04. 11. 2022. u 20:14

NAKON požara u centru Kruševca prošle subote, kada su potpuno izgorela dva sprata bivše robne kuće “Trajal”, drugi put je produžena zabrana saobraćaja u delu Vidovdanske ulice.

ЈОШ БЕЗ САОБРАЋАЈА У ВИДОВДАНСКОЈ УЛИЦИ: После пожара у Крушевцу и даље на снази привремена забрана

Foto:Novosti

Privremena zabrana saobraćaja odnosi se za sve vrste vozila i pešake, osim za vozila za hitne intervencije, lica koja učestvuju na sanaciji posledica požara, kao i specijalno vozilo pauk u Ulici Vidovdanskoj. 

- Saobraćaja sve do 13. novembra neće biti od od Trga kosovskih junaka do raskrsnice sa Topličinom i Takovskom ulicom - navode u Gradskoj upravi. - Privremeno se dislocira autobusko stajalište "Spomenik" iz Vidovdanske ulice kod Doma sindikata, u Balkansku ulicu, iza Trga kosovskih junaka, sa desne strane. Saobraćaj se usmerava iz pravca Trga fontana na Takovsku ulicu, odnosno iz pravca centra na Balkansku ulicu.

Komsije od ponedeljka procenjuju štetu, a radi se i na raščišćavanju dela objekta koji je godinama koristio kineski tržni centar “Jumart”. Kruševačko pozorište, Kulturni centar, dopisništvo RTS i više drugih lokala u istoj zgradi rade u vanrednim uslovima.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)