PRETUKAO MAĆEHU POSLE PORODIČNE PROSLAVE U KRUŠEVCU: Nesrećna žena završila u bolnici

S.Babović

08. 11. 2022. u 13:57

POLICIJA u Kruševcu uhapsila je Đ. S. (42) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

ПРЕТУКАО МАЋЕХУ ПОСЛЕ ПОРОДИЧНЕ ПРОСЛАВЕ У КРУШЕВЦУ: Несрећна жена завршила у болници

S.Babović

On se sumnjiči da je sinoć, nakon porodične proslave, više puta udario svoju šezdesetpetogodišnju maćehu i naneo joj tešku telesnu povredu.

Povređena žena je zbrinuta u kruševačkoj bolnici. Izrečene su i hitne mere, privremeno udaljenje učinioca iz stana i privremena zabrana kontaktiranja i prilaska žrtvi nasilja. Po nalogu tužioca,Đ. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Slučajevi nasilja u porodici, gde deca maltretiraju starije srodnike, nažalost, nisu retki. Policija je ove godine uhapsila S. P. (60), koji je pretukao osamdesetosmogodišnju majku i naneo joj teške telesne povrede.

U ovoj slučaju je čak osumnjičeni prekršio hitne mere udaljenja iz stana i zabrane da prilazi žrtvi koje mu je, ranije istog dana, policija izrekla.

Prema poslednjem istraživanju, kruševačka policija je od 2010. do 2016. godine evidentirala ukupno 502 prijave nasilja u porodici. U 101 slučaju žrtve su bila lica starija od 60 godina. Više od 60 posto starijih, koji su bili izloženi nasilju, upravo su bile žene.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)