POČELO PRIJAVLJIVANJE ZA „SPORTSKO LETO“: Evo u kojim se disciplinama mogu takmičiti najmlađi Paraćinci

Зорана Рашић
Zorana Rašić

19. 07. 2022. u 17:16

SPORTSKI savez opštine Paraćin (SSOP) pozvao je najmlađe sugrađane, posebno osnovce i srednjoškolce, da se prijave za učešće na tradicionalnoj sportskoj manifestaciji koja se tokom celog avgusta održava u centru Paraćina u glavnoj ulici.

ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА „СПОРТСКО ЛЕТО“: Ево у којим се дисциплинама могу такмичити најмлађи Параћинци

Foto: Z. Rašić

U toj ulici, od 20 sati zatvorenoj za saobraćaj, prema rasporedu koji je napravio SSOP, mladi će se takmičiti u nekoliko sportskih disciplina – malom fudbalu, stonom tenisu, odbojci i šahu, dok će se takmičenje u basketu odvijati na sportskom terenu kod zgrade Mesne zajednice Gloždak.

Kao i prethodnih godina, poseban program pripremljen je za najmlađe. Njima će svake nedelje u avgustu biti namenjene Igre bez granica, zabavna plesna školica održavaće se petkom, a utorkom, sredom i četvrtkom za klince će se pripremati specijalni program pod nazovom „Tata, mama, vežbajte sa nama“.

Foto: Z. Rašić

Organizator očekuje da „Sportsko leto 2022“, nakon dve godine neodržavanja zbog epidemije kovida, ponovo okupi ogroman broj dece i mladih u centru grada kako bi kreativno utrošili slobodno  vreme tokom letnjeg raspusta, a u korist svog duhovnog i fizičkog zdravlja.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin, a sve aktivnosti su za učesnike besplatne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?