ZVEZDA PRAVI DRIM-TIM: Crveno-beli krenuli po još jednog reprezentativca Srbije

Novosti online

10. 12. 2022. u 08:38

Posao oko dolaska Uroša Spajića je praktično već završen, a na Marakni planiraju da sada sve resurse preusmere ka dovođenju još jednog reprezentativca Srbije, piše "Mocartsport"

ЗВЕЗДА ПРАВИ ДРИМ-ТИМ: Црвено-бели кренули по још једног репрезентативца Србије

FOTO: Tanjug/AP

Reč je o prvotimcu španskog Hetafea i nekadašnjoj nadi upravo Crvene zvezde, Nemanji Maksimoviću. Prema nezvaničnim saznanjima pomenutog sajta, prvi kontakti sa Hetafeom i Maksimovićem su već uspostavljeni.

Na stadionu Rajko Mitić će kao osnovni adut u u pregovorima sa svim potencijalnim pojačanjima pokušati da iskoriste upravo Ligu šampiona, koja predstavlja poseban motiv za svakog igrača. 

Maksimović je elitno takmičenje osetio u dresu Astane u sezoni 2015/2016, ali nema nikakve sumnje da bi sa Crvenom zvezdom kompletan doživljaj bio znatno drugačiji. Maksimoviću ugovor sa klubom sa stadiona Alfonso Perez ističe u julu 2024. godine, a kako nezvanično saznajemo španski klub bi na osnovu obeštećenja od ovog posla mogao da inkasira oko 2.500.000 evra.

FOTO: Tanjug/AP

 

Srpski vezistaje proteklih godina stekao ozbiljno iskustvo na terenima španske Primere. U Hetafe je stigao u julu 2018. godine iz Valensije za obeštećenje od 10.000.000 evra. U klubu iz okoline Madrida do sada je odigrao 165 utakmica, postigao pet golova i zabeležio tri asistencije. Ove sezone zabeležio je 12 nastupa u dresu ekipe Kikea Sančesa Floresa.

Zlatni srpski Orlić, čiji je gol u 118. minutu finala Mundijalita na Novom Zelandu srušio Brazil u velikom finalu, imao je zapaženu minutažu na Svetskom prvenstu u Kataru. Na tri utakmice u grupi igrao ukupno 120 minuta. Bio je starter u okršaju sa Kamerunom, dok je protiv Brazila i Švajcarske ulazio sa klupe za rezervne igrače.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!