HARMONIKA POKAZALA PRAVO LICE OPOZICIJE: Dodik reagovao na napade - To je izdajnički čin

S. M.

19. 10. 2021. u 17:55

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je gledao i Mladena Ivanića, i Mirka Šarovića i Branislava Borenovića kako bez imalo stida interese Republike Srpske zamenjuju probosanskom politikom, ali da ni tada ni sada nije govorio da nisu normalni niti da ga je stid šta rade.

ХАРМОНИКА ПОКАЗАЛА ПРАВО ЛИЦЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Додик реаговао на нападе - То је издајнички чин

Novosti Redakcijska App

Dodik kaže da je to što rade izdajnički čin prema Republici Srpskoj i opasna politika.
- Da sam imao nameru juče da ih sve izvedem na čistac verovatno ne bih uspeo kako je uspela jedna harmonika. Meni je i juče bilo žao na šta su spale te probosanske pripejd partije, istakao je Dodik komentarišući salvu optužbi opozicije da srpski član Predsedništva BiH, kako su rekli, nije normalan i da ga se stide nakon što je uveo harmonikaša u zgradu Predsedništva BiH u Sarajevu i zapevao srpske pesme.
Dodik je naglasio da je sramota prodati fiskalni suverenitet Republike Srpske, što je uradio Ivanić i PDP, pa se hvaliti time i mnogo čega još što je izdašno davao pa se hvalio.
- Evo da i ja budem malo u trendu pa da kažem da je i mene bilo stid na šta je spala opoziciona scena Republike Srpska da juče čeka šta će reći SDA i Željko Komšić da bi se i oni oglasili i ponovili njihove reči - istakao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a