JEZIV ISKAZ SVEDOKA NA SUĐENJU KRIMINALNOJ GRUPI BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Pažnju mi je privukao miris dima, već je nešto gorelo u buretu

JEZIV ISKAZ SVEDOKA NA SUĐENJU KRIMINALNOJ GRUPI BELIVUKA I MILJKOVIĆA: "Pažnju mi je privukao miris dima, već je nešto gorelo u buretu"

PAŽNjU mi je privukao miris dima, jer su dva puta pre toga izbili veliki požari. Moja kuća je dva, tri placa dalje. Prišla sam i u susret mi je došao crnomanjasti, visok momak. Na sebi je imao radnički kombinezon sa tregerima. Tu su bila još dvojica mladića. Mislila sam da čiste dvorište, pa sam htela da im uzmem vizitkartu, kako bi očistili i moje, jer mi je u to vreme suprug bio bolestan.

23. 09. 2023. u 08:13

SUĐENJE SIMONOVIĆU IZ GROCKE: Isplaćivao nezakonito 13. platu

SUĐENJE SIMONOVIĆU IZ GROCKE: Isplaćivao nezakonito 13. platu

REDOVNOM inspekcijskom kontrolom smo utvrdili da je bilo nezakonitosti u isplaćivanju solidarne pomoći zaposlenima i funkcionerima u Opštini Grocka. Ovo je na današnjem suđenju u Višem sudu u Beogradu bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i načelnici opštinske uprave Biljani Bokalović Đorđević kazao inspektor u Službi za budžetsku inspekciju Momir Ivanović.

20. 09. 2023. u 14:12

DETALJI SA SUĐENJA MIROSLAVU ALEKSIĆU: Milena Radulović ispričala da je šamarao i tukao na času

DETALJI SA SUĐENJA MIROSLAVU ALEKSIĆU: Milena Radulović ispričala da je šamarao i tukao na času

MIKA mi je krajem oktobra ili početkom novembra 2012. godine rekao da ostanem posle časa i dođem u njegovu kancelariju. Nije mi to bilo čudno. Ispratio je drugu decu i ostali smo sami u studiju. Rekao mi je da ustanem i ispravim se. Razgovarali smo o mom držanju, telu, da moram više da treniram, jer sam mlitava, da moram da budem zategnuta kao struna. Rukama me je tad dodirivao po grudima i butinama i to nisam doživljavala kao nešto neprimereno. Mislila sam da pričamo o mojoj fizičkoj spremi.

19. 09. 2023. u 20:00