MAĐARSKI premijer Viktor Orban izjavio je da bi Mađari želeli da Evropski parlament u aktuelnom sazivu bude raspušten.

Komentari (4)

Andjelko

22.12.2022. 08:54

Najzad jedan častan i obrazovan čovek u eu,malim slovima.?, koji unosi fenjer u novo doba mračnjaške evrope.Divm se ljudima koji vole svoj narod, a misle za dobrbit zemalja čiji vodje, nisu lideri, nemaju svoje slobodno misljenje, već su članovi kkklana eu,i američko Europejske inkvizicije

Darko

22.12.2022. 09:01

Jedan od retko mpametnih evropski političara. Bori se za svoj narod i svoju državu, stvara dobosusedske odnose, gleda u budućnost i perspektivu svoje države i naroda, javno ističe ono šta nije dobro i evropi i svetu. Hrabar čovek i političar sa m..... Treba da se zalaže da Mađarska sa Austrija. I Srbijom izađu na Jadransko more na obalu sadašnje hrvatske, koja je otela celu jadransku obalu. Vreme je da se ista ravnomerno podeli između ove tri države.

Walter Pravicek

22.12.2022. 09:03

I tako Orban počevši čistiti Augijevu štalu,dade vest kako treba sve razotkriti,te sve političare "izgleda na spisku CIA,ili bar Amera"iznesti iz Briselskog EU parlamenta,komisija i sličnih bogato plačenih službi,koje nama narodima u EU dadu siromaštvo,te se neči ni naša dece moči dignuti na noge,jer sada svi klečimo pred Amerima.Brzu,če to i drugi narodi imati u glavama,te pomoči Orbanu.Zamisao nije glupa.

Čiča Gorio

22.12.2022. 15:03

Da bar ima još jedan Orban. Možda bi mogao da učini nešta. Ali sam je vrlo teško. Dobro je da neko naglasi nešto pa da to podrži većina!!!