DETALJI NAPADA NA KONOBARA U SREMSKOJ MITROVICI: Vlasnik kafića mesecima doživljavao zastrašujuće incidente

Novosti Onlajn

08. 10. 2023. u 09:09

U KAFIĆU "Babel" u Sremskoj Mitrovici tokom ove godine zabeležena su tri incidenta.

ДЕТАЉИ НАПАДА НА КОНОБАРА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Власник кафића месецима доживљавао застрашујуће инциденте

Foto: N. Skenderija/MUP

Prvi od njih dogodio se u aprilu, dok se drugi desio nekoliko meseci kasnije, i samo nekoliko dana posle ovaj kafić je ponovo bio meta.

Lokal je potpuno izgoreo a tačan uzrok požara nije bio poznat. Kafić je izgoreo u noći između četvrtka i petka. Prvi incident dogodio se u aprilu ove godine kada je muškarac po imenu M.P. izazvao haos u kafiću maltretirajući goste i osoblje. Situacija se ubrzo izmakla kontroli kada je M.P. fizički napao jednog gosta, hvatajući ga za vrat i pokušavajući ga zadaviti. U jednom trenutku, i napadač i njegova žrtva su ispali iz lokala, gde je M.P. napao i slučajnog prolaznika.

Vlasnik kafića pokušao je da smiri situaciju, međutim, napadač je nasrnuo i na vlasnika, tako što ga je pogodio čašom u glavu. Potom je uzeo nož iz šanka i tako pretio vlasniku kafića. U ovom incidentu, vlasnik kafića je zadobio lakše telesne povrede, dok je M.P. ubrzo uhapšen i priveden.

Trenutno se za napadačem traga. Samo nekoliko meseci kasnije, u istom kafiću "Babel", desio se još jedan napad. Drugi incident dogodio se 3. oktobra u istom kafiću "Babel" u Sremskoj Mitrovici, kada su nepoznata lica sa fantomkama na glavama napala zaposlene u lokalu.

Prema rečima zaposlenih napadači su držali nepoznate predmete u rukama i izazvali haos u kafiću. Incident je počeo kada su napadači nasrnuli na menadžera objekta. Prema svedočenjima zaposlenih, napadači su prvo poprskali menadžera biber sprejom, a zatim su ga brutalno napali, zadajući mu udarce po licu i telu. Ovaj događaj je prijavljen policiji od strane gostiju koji su se zatekli u kafiću. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i sprovela detaljnu pretragu objekta. Tokom istrage, pronađeni su čekić i kuhinjski nož koji su napadači koristili tokom napada.

(Kurir)

BONUS VIDEO: VIDEO SA MESTA UŽASA U NIŠKOJ BANjI: Dečak pronađen mrtav - policija na terenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)