JECAJI MAJKE ODZVANJALI ULICOM: Detalji tragedije na Banovom brdu - Muškarac i sin (9) pronađeni mrtvi, komšije u šoku

Novosti onlajn

15. 06. 2023. u 07:31

TELA muškarca (41) i njegovog devetogodišnjeg sina pronađeni su u stanu na Banovom brdu, a kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu. Ova tragedija šokirala je sve stanovnike male ulice na Čukarici.

ЈЕЦАЈИ МАЈКЕ ОДЗВАЊАЛИ УЛИЦОМ: Детаљи трагедије на Бановом брду - Мушкарац и син (9) пронађени мртви, комшије у шоку

Foto Novosti

Kako kažu komšije, prva patrola policije je došla oko 19 časova. Tada su začuli vapaje žene, koja je, kako tvrde, majka dečaka. Ona je, navodno, pozvala bravara, kako bi otvorio zaključana vrata.

- Ništa pre toga nismo čuli. Oni su tu živeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovde se stalno menjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik retko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo - rekle su užasnute komšije.

Jedna komšinica ističe da je to, inače, mirna ulica i da nikada nije bilo svađa ili tuča. U kući u kojoj se dogodila tragedija živi nekoliko stanara u odvojenim stanovima.

Nakon što su tela odneta, ulicom na Banovom brdu odjekivali su jauci očajne žene, za koju se pretpostavlja da je majka deteta. Nju su ubrzo odvezli kolima Hitne pomoći.

Više detalja o stravičnom događaju biće poznato nakon obdukcije.

(Blic)

BONUS VIDEO:

AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Na teritoriji centralne Srbije uhapsili do zuba naoružane Kurtijeve specijal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu