PILI "NA EKS", SKIDALI MAJICE, PA SELI ZA VOLAN I USMRTILI KOMŠIJU: U nastavku suđenja za ubistvo Željka Ristića prikazani snimci sa kamera

J. ĆOSIN

14. 10. 2022. u 12:44

U NASTAVKU suđenja Miodragu Periću (38) iz Šainovca, optuženom da je 28. decembra 2020. godine, vozeći pijan automobil "golf 2", usmrtio komšiju Željka Ristića, prikazani su snimci sa kamera lokala gde su prethodno boravili optuženi Perić Miodrag i svedoci, a snimak je još u fazi istrage dostavio Marko D., koji nije pristupio današnjem ročištu.

ПИЛИ НА ЕКС, СКИДАЛИ МАЈИЦЕ, ПА СЕЛИ ЗА ВОЛАН И УСМРТИЛИ КОМШИЈУ: У наставку суђења за убиство Жељка Ристића приказани снимци са камера

Mesto gde je nastradao Željko Ristić

Nakon odgledanog snimka sudija je saslušao Perić koji je potvrdio da to jeste snimak iz lokala od kobne večeri i da je on na njemu, ali da to što se vidi na snimku je samo deo večeri.

Koliko je njenu poznato, objasnio je pred sudom, njegov prijatelj gledao je ceo snimak koji mu je Marko Disić pokazao, a gde se vidi kako je pao iza šanka i da je Disić tom prilikom rekao da Perić jedva stoji na nogama koliko je pijan, ali da je sudu dostavljen samo deo snimka. Perić je time verovatno hteo da pokaže da nije bio u stanju da upravlja vozilom nakon što je napustio lokal.

Na snimku se vidi i da Perić sam bira flašu viskija za koju je objasnio da ju je popio "na eks".

- Prvo sam pio pivo pa sam okrenuo na viski. Kada smo došli u lokal, doneli su nam jednu flašu viskija koju smo popili za 15 minuta, a onda sam otišao po još jednu flašu i nju sam popio "na eks"- rekao je Perić.

Perić je ranije na sudu tvrdio da je žrtva svog prijatelja Marka D. koji je navodno te večeri iskoristio njegovo pijanstvo da bi ga optužio za saobraćajnu nesreću, koju je navodno on izazvao.

BONUS VIDEO -BIZARNO: Sekli tortu u obliku mrtvačkog sanduka - održana Grobarijada u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića