Budi pobednik kada je najteže – Kompanija koja je u 2020. imala najveći procenat novozaposlenih

Promo

10. 12. 2020. u 18:00

Буди победник када је најтеже – Компанија која је у 2020. имала највећи проценат новозапослених

Foto: Promo

Kada se krize shvataju kao izazovi

Godina za nama bila je jedna od najneizvesnijih za poslovanje privrednih subjekata, posebno u industriji igara na sreću. Kriza koju je izazvala pandemija Covid 19 manifestovala se ogromnim padom prihoda, što nije mimoišlo i ovu delatnost.

Odgovor kompanije Meridianbet na godinu do sada najvećih izazova bio je - još više inovacija i zapošljavanja.

U periodu najveće tržišne neizvesnosti u ovom veku i do sada nezapamćenog pada prometa usled višenedeljnog globalnog zatvaranja, Meridianbet je, kao tehnološka kompanija, uspeo da za 30% poveća broj novozaposlenih u odnosu na posmatrani period 2019. i otvori svoja vrata mladim stručnjacima iz različitih oblasti posebno u IT sektoru, razvoju novih tehnologija i informacionih sistema, veštačke inteligencije, digitalnog marketinga.

Foto: Promo

Meridianbet, pogođen do tada najjačim udarom neizvesnosti i globalne zdravstvene, ali i ekonomske krize, upravo tada pokreće i programe stipendiranja najboljih studenata koji će nakon završenih studija svoju poslovnu karijeru započeti u ovoj kompaniji i sticati globalno konkurentna znanja i veštine.

Kao i u godinama kada je bio svojevrsni pionir u razvoju online igara na sreću, Meridianbet će i u 2021. oblikovati i diktirati tržišne smerove u Srbiji kada je reč o načinima inovativnog, ali i društveno odgovornog priređivanja, ali i poslovanja uopšte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Di maria

10.12.2020. 18:50

Brat mi radi tu već godinama i prezadovoljan je u svakom smislu ,Meridian je jedna preozbiljna firma koja nudi sve sto treba jednoj osobi da normalno zaradjuje i živi

olympia

10.12.2020. 20:33

Meridian je pokazao u 2020.da je izazovi cine jos mocnijom kompanijom,koja sluzi za primer u nasem drustvu!Od zaposljavanja,inovacija do donacija u sektoru zdravstva....Bice ovo godina za pamcenje!