PRE SEDAM GODINA BILI PRVACI ENGLESKE, A SADA SU U ČEMPIONŠIPU: ''Lisice'' u novoj eri predvođene Gvardiolinim učenikom

Novosti online

06. 08. 2023. u 10:00 >> 10:00

U matine terminu od 13 časova gledaćemo obračun Lestera i Koventrija.

ПРЕ СЕДАМ ГОДИНА БИЛИ ПРВАЦИ ЕНГЛЕСКЕ, А САДА СУ У ЧЕМПИОНШИПУ: Лисице у новој ери предвођене Гвардиолиним учеником

Foto: EPA-EFE/Catherine Ivill / POOL

Dok su se Lisice vratile u Čempionšip nakon ispadanja iz Premijer lige, njihovim protivnicima je malo falilo da doguraju do elite, ali posustali su u finalu plej-ofa gde ih je na srceparajuć način savladao Luton.

Nakon devet godina u Premijer ligi, perioda u kojem je slavno osvojio titulu i stigao do četvrtfinala Lige šampiona, Lester se ponovo takmiči u drugom rangu engleskog fudbala.

Veliki broj igrača je napustio stadion ''King Pauer'', pre svega Džejms Medison (Totenhem) i Harvi Barns (Njukasl), ali bi se ispadanje na kraju moglo pokazati kao prikriveni blagoslov za domaćina koji je krenuo u potpunu promenu igračkog kadra.

Enco Mareska, nekadašnji pomoćni trener Mančester sitija, dobio je zadatak da predvodi novu eru u klubu, a navijači Lestera imaju razloga za optimizam s obzirom na igrače koji su dovedeni tokom prelaznog roka.

Obezbeđivanje usluga Konora Koadija, Kaluma Dojla i Harija Vinksa su glavni poslovi za gigante iz Istočnog Midlenda, kao i Stefi Mavididi koji napušta Ligu 1 i vraća se u Englesku gde je ranije bio u pogonu Arsenala.

Lester je odlučan da ekspresno vrati u elitu iz koje je donekle iznenađujuće ispao i ima dobru priliku da pred svojim navijačima otvori sezonu sa tri boda.

Sa druge strane biće Koventri koji za cilj ima da dokaže da prošle godine nije slučajno dogurao do plej-ofa u Čempiošipu u kojem je posle izvođena penala bolji od njega bio Luton.

Gost je preko leta prodao svo najboljeg igrača Viktora Gekereša u Sporting za veliki novac, i klub je vredno radio na tome da dovede zamene sa sjajnog Šveđanina. 

Listu novih pojačanja svakako predvode Hađi Rajt i Elis Sims, a uz njih su dres ''nebeskoplavih'' obukli još Milan van Ejvik i Bobi Tomas koji su dovedeni da učvrste zadnju liniju tima.

Što se tiče samih priprema, Koventri je uglavnom igrao sa niželigaškim ekipama i ostvario je tri pobede uz remi.

Očekujemo jedan interesantan meč i verujemo da će biti golova kao i da će Lester ostati neporažen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|1+ ( kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)