ČUKARIČKI POBEDOM PRESTIŽE PARTIZAN: Nišlije sa tri boda održavaju nadu o plej-ofu

V.M.

02. 04. 2023. u 11:21

RADNIČKI će ugostiti razgirani Čukarički od 18 časova na ''Čika Dači''.

ЧУКАРИЧКИ ПОБЕДОМ ПРЕСТИЖЕ ПАРТИЗАН: Нишлије са три бода одржавају наду о плеј-офу

FOTO: FK Partizan

Nišlije su u poslednjem kolu pre pauze prekinuli niz od šest utakmica bez pobede trijumfom protiv Spartaka u Subotici, 0:1. Za vreme iste da bi održali formu odigrali su i prijateljski meč sa Slavijom iz Sofije u kojem su takođe upisali pobedu, 3:1, tako da u dobrom ritmu dočekuju večerašnjni obračun.

Radnički je trenutno 12. na tabeli sa 26 osvojenih bodova, što je osam manje od imenjaka iz Kragujevca koji zauzima osmo mesto, polsednje koje vodi u plej-of i samo ako ostvari novi trijumf može da održi nadu plasmana u plej-of pošto su preostala još dva kola posle ovog.

Sa druge strane, Čukarički je u sjajnom ritmu i na poslednjih pet ligaških utakmica ima četiri pobede uz poraz u Novom Sadu od strane Vojvodine. Pred pauzu, gost je savladao Voždovac na svom terenu sa 3:1. 

Trenutno je četvrti na tabeli sa 53 osvojena boda i ako bi danas trijumfovao, pretekao bi Partizan i eventualno TSC (koji od 16 časova gostuje u Surdulici) i popeo bi se na drugo mesto.

Kada igraju ove dve ekipe remi je redovna pojava, jer je na poslednjih šest međusobnih susreta meč završen bez pobednika.

Poslednji put kada je neko slavio na duelu današnjih protivnika bilo je u četvrtfianlu kupa 2020. godine kada je Čuka bila bolja rezultatom 3:2.

Očekujemo da oba tima postignu barem po gol kao što je bio slučaj u prvoj polusezoni kada je na semaforu nakon 90 minuta stajalo 2:2.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri